Satsende Esbjerg fik skidt start på håndboldåret

Jesper Jensen og hans næsten ny Esbjerg-hold tabte søndag Super Cuppen til mestrene København Håndbold.

Team Esbjergs cheftræner Jesper Jensen var utilfreds med spillet efter nederlag til København Håndbold. (Foto: Bo Amstrup © Scanpix)

Søndag tabte Team Esbjergs pokalvindere 26-30 til København Håndbolds mestre i kampen om den danske Super Cup for kvinder, og især indsatsen skuffede Esbjerg-træner Jesper Jensen.

- Vi spillede under middel, og det kan man ikke mod København, der spillede en fin kamp, siger han til Team Esbjergs hjemmeside.

Team Esbjerg startede ellers bedst og førte 6-4, inden København begyndte at folde sig ud og bragte sig foran 16-9.

Team Esbjerg har skiftet meget ud i truppen før denne sæson.

Blandt andre har holdet sikret sig landsholdsspilleren Line Jørgensen, der lavede fire mål i Super Cup-kampen mod København Håndbold.

- Vi vidste, at en sådan kamp nok ville komme, når man skal spille så mange nye spillere sammen, og måske gik vi til opgaven med lidt for meget selvtillid, siger Jesper Hansen.

Allerede onsdag mødes de to hold igen i København i første runde af kvindernes håndboldliga.

Skrækkelig sæsonstart af Skjern

I søndagens anden kamp mødtes håndboldherrerne fra Skjern og TTH Holstebro på halgulvet i Skanderborg.

Skjern stillede op som regerende mester, mens TTH vandt herrernes pokaltitel. Og det blev de forsvarende pokalmestre, der fik noget at glæde sig over med en sejr på 26-23.

Skjern var ellers foran 11-10 ved pausen, men TTH åbnede anden halvleg med fem mål på stribe, og det kom Skjern aldrig tilbage fra.

Den skrækkelige sæsonstart fortsatte dermed for Skjern, som tidligere på ugen blev sendt ud af pokalturneringen med et nederlag på 26-28 til Skanderborg i ottendedelsfinalen.

/Ritzau

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk