Sjøberg overvejer håndboldstop

28-årige Mette Sjøberg overvejer at stoppe håndboldkarrieren og opsøger i øjeblikket andre karrieremuligheder.

Katrine Fruelund og Mette Sjøberg på landsholdet (Foto: Claus Fisker © Scanpix)

Den tidligere håndboldlandsholdsspiller, Mette Sjøberg overvejer at stoppe karrieren som håndboldspiller.

Hun blev opereret for en alvorlig skulderskade for to måneder siden og er samtidig klubløs.

-Min håndboldfremtid er meget usikker, jeg søger andre baner og overvejer at stoppe min karriere. Og hvis det bliver håndbold, så skriver jeg ihvertfald først kontrakt til jul, siger bagspilleren til DR Sporten.

Mette Sjøberg fortæller, at hun har haft en mulighed for at skrive kontrakt med en klub, men at hun har valgt at tage sin skadespause som et en mulighed for en tænkepause fra håndbolden.

 -Jeg går rundt med både træner og eventuelt underviserambitioner, men jeg har ikke noget konkret endnu. Men lige nu ligger håndbold langt væk, fordi jeg har en hård genoptræning foran mig, og hvis den lykkes, skal jeg jo også forsøge at vende tilbage efterfølgende. Ingen ved, hvordan verden ser ud om et halvt år. Der er ingen, der kan garantere, at der lige står en klub og mangler en spiller som mig, siger hun.

Trods tanker om at slutte karrieren, ville hun alligevel ønske, at hun var blevet opereret tidligere, og at skaden ikke var nær så alvorlig.

-Men man siger jo, at man bliver stærkere af modgang. Det har ikke været en sjov periode, men jeg har opdaget, at der er så mange andre muligheder end håndbold, og det er på en måde positivt, siger Mette Sjøberg, som i øjeblikket er sygemeldt, og som forventer at have en endelig afklaring om et par ugers tid.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk