Skjern flytter Champions League-brag til Boxen

Vestjyderne rykker 41 kilometer mod nordøst til Jyske Bank Boxen, i håb om større opbakning og sportslig succes.

Når Anders Eggert og resten af holdet fra Skjern Håndbold tager imod PSG, bliver det i Jyske Bank Boxen, frem for deres normale hjemmebane, Skjern Bank Arena. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Når Skjern Håndbold midt i oktober får besøg af Mikkel Hansen, Henrik Toft Hansen og resten af verdensstjernerne fra Paris Saint-German, rykker de hjemmebanen til Jyske Bank Boxen i Herning.

Vestjyderne har valgt at flytte gruppespilskampen i Champions League i håb om, at det kan betyde større opbakning til de danske mestre.

Skjern-profilen Kasper Søndergaard glæder sig over nyheden og ser frem til at spille foran et stort publikum.

- Det bliver stort, og jeg håber, at vi kan samle 8-10.000 tilskuere, hvor størstedelen holder med os. Jyske Bank Boxen har tidligere vist sig at være en glimrende hjemmebane for os, og det satser vi på gentager sig til oktober, siger Kasper Søndergaard i en pressemeddelelse.

De femdobbelte franske mestres danske profil, Mikkel Hansen, ser ligeledes frem til mødet med Skjern i Jyske Bank Boxen.

- Det bliver fedt. Jeg håber, der kommer mange mennesker. Det er altid en fornøjelse at komme hjem til Danmark og mærke den interesse, der er for håndbold, siger Mikkel Hansen til DR.

Også bestyrelsesformand i Skjern Håndbold, Carsten Thygesen, ser frem til mødet med PSG i håndboldens fineste turnering.

- Vi har haft mange store oplevelser i forbindelse med flytningen af kampe til Herning, og jeg tror, vi kan forvente os endnu en fantastisk kamp i oktober, siger Carsten Thygesen.

Champions League-kampen mellem Skjern og PSG spilles 14. oktober. Du kan se kampen direkte på DR1 klokken 16.50.

Facebook
Twitter