Skjern-stregspiller er udtaget til All Star-holdet i Champions League

Skjern-stregspilleren Bjarte Myrhol har scoret 74 mål i Champions League og er kommet på turneringens All Star-hold.

Skjern-stregspilleren Bjarte Myrhol har formået at komme på turneringens All Star-hold. I videoen kan du se alle All Star-spillerne.

Bjarte Myrhol fra Skjern Håndhold blev i dag hædret i Köln. Han blev nemlig udtaget til at være stregspilleren på Champions Leagues All-Star-hold.

Den norske stregspiller har med sine 74 mål i denne Champions League-sæson formået at hjælpe Skjern Håndbold hele vejen til kvartfinalen, hvor holdet dog blev besejret af den franske klub Nantes.

Den 35-årige håndboldspiller er den eneste på All Star-holdet - sammen med FC Barcelonas Dika Dem - som spiller for et hold, der ikke deltager i Final4, som er betegnelsen for slutspillet i Champions League, hvor fire hold spiller henholdsvis semifinaler og finale i den tyske by Köln.

Brødrene Nikola og Luka Karabatic og venstrefløjen Uwe Gensheimer – alle fra PSG - er gengangere på holdet, mens størstedelen af spillerne er nye på holdet.

Du kan se Final4-semifinalerne i morgen på TV3 Sport fra kl. 15:10. På søndag kan du se bronzefinalen på DR1 kl. 14:55 og finalen på DR2 fra kl.17:35.

Facebook
Twitter