Sort skærm: Tusindvis kan misse guld-brag

En fejl på et kabel betyder, at 10.000 tv-seere ikke kan se deres lokale helte spille finale.

En kabelfejl i Holstebro har cuttet forbindelsen til 10.000 tv-kunder. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Der står sandsynligvis et par teknikere og sveder i Holstebro. Ikke på grund af vejret, men fordi en fejl på et kabel betyder, at 10.000 tv-kunder har sort skærm. Det skriver Dagbladet Holstebro Struer.

Tidspunktet for fejlen er mere end almindeligt uheldigt. Om under to timer skal byens kvindelige håndboldhold spille finale i Cup Winners Cup mod russiske Lada Togliatti, og derfor må det formodes, at tusindvis af håndboldfans har tænkt sig at tænde for DR1, hvor kampen vises.

- Vi har nu sat to mand på opgaven, for at nå til tiden, siger Frederik Berling, kommunikationsmedarbejder i TDC Group til Dagbladet Holstebro Struer.

Kabelfejlen rammer Yousee- og TDC-kunder i Holstebro-området, og de kan derfor være nødt til at streame kampen på DR TV, hvis ikke de to teknikere når at fikse problemet.

Team Tvis Holstebro vandt med fire mål i den første finalekamp, og dagens returkamp mod Lada Togliatti er faktisk den sidste Cup Winners Cup nogensinde. Fremover bliver turneringen slået sammen med EHF Cuppen, og derfor er der en chance for, at Tvis Holstebro kan vinde pokalen til evigt ejerskab.

To ting sikrer dansk triumf

Derudover er Tvis Holstebro også ekstra motiverede inden kampen, fordi denne sæson bliver den sidste på højeste niveau i en årrække. Holdet er nemlig tvunget til at skære ned økonomisk, og derfor kommer flere profiler til at forlade klubben efter denne sæson.

Om sæsonen så kulminerer med en stor, europæisk titel, bliver afgjort i løbet af 60 minutter - hvor to ting kan sikre en dansk triumf.

- De har især haft fokus på at begrænse antallet af fejl, som de lavede i deres ellers berømte kontrafase, fortæller DR Sportens håndboldkommentator Jens Jacob Juulsager.

- Men det er også en balancegang, for lige præcis fart og tempo er nøgleord i forhold til at slå Lada. Så hvis Team Tvis Holstebro kan spille med lidt mere tålmodighed, og stadig have fart i kontrafasen, så er der en god chance for at de igen kan tage farten fra det her russiske hold.

Kampen spilles klokken 14 og sendes direkte på DR1. Jens Jacob Juulsager kommenterer sammen med den nykårede danske mester Lars Krogh Jeppesen, der til daglig er assistenttræner i Team Esbjerg.

Facebook
Twitter