Svalastog: Nu kører det mere stabilt i forsvaret

Louise Svalastog glæder sig over, at det danske forsvarsspil er begyndt at hænge mere sammen og ser frem til en fysisk styrkeprøve mod Ungarn.

Louise Svalastog er glad for den positive udvikling, der er i det danske forsvar under EM. (Foto: Anders Kjærbye © Scanpix)

Midterforsvaret med Louise Svalastog og Pernille Holmsgaard virkede rimelig vandtæt særlig i 2. halvleg af søndagens sejr over Polen ved EM i Ungarn og Kroatien.

- Man kan godt mærke, at vi har nogle kampe i benene nu og tingene flyder på en anden og lidt mere stabil måde. Det fungerede super godt i går og det tager jeg selvfølgelig med til kampen i morgen, siger Louise Svalastog til DR Sporten.

Og her kommer der masser af fysik på menuen i det danske forsvarsspil, lyder det fra Svalastog, der også er klar på at bringe morgendagens modstander ud af fatning.

- Deres bagspillere kommer med masser af fysik og de vil rigtig gerne skyde og køre selv. Dygtige spillere, men det er også nogle man kan provokere og få til at lave fejl, fordi de gerne vil køre selv, siger Svalastog med en meget rusten stemme.

Men kroppen har det ok efter et mindre sygdomsforløb, så det bekymrer hende ikke.

- Jeg var ikke top frisk til kampen i går og måtte spare på min stemme. Men jeg har ikke feber, så det er bare at komme ovenpå igen så hurtigt som muligt.

Kampen mod Ungarn bliver spillet 20.30 mandag aften og kan opleves på P3 og her på dr.dk/sporten.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter