VIDEO Lindberg bekræfter Berlin-kontakt

Det kan blive et nyt eventyr, siger klubløse Hans Lindberg om fremtiden.

Hans Lindberg bekræfter kontakten med Füchse Berlin.

En konkurs truer den tyske håndboldklub HSV Handball, hvorfor alle spillerne har fået lov at finde nye græsgange. Det gælder blandt andre den danske højrefløj Hans Lindberg, der har været hele ni år i Hamborg-klubben.

Navnet Lindberg klinger da også godt i Tyskland, og det ser allerede ud til at en anden Bundesliga-klub, Füchse Berlin, er klar til at overtage danskeren. Klubbens direktør Bob Hanning har offentligt meldt sin interesse i 34-årige Lindberg, der dog tager det hele med ophøjet ro.

- Der er ikke så meget nyt, jeg har ikke skrevet under noget sted endnu. Men min agent snakker selvfølgelig med forskellige klubber, og som deres direktør har bekræftet, så er Berlin en af de klubber, jeg snakker med, siger Hans Lindberg til DR.

- Først fremmest er mine prioriteter lige nu at spille godt for Danmark og komme så langt som muligt til EM. Det er hovedfokus, og derfor har jeg en agent til at fokusere på at forhandle for mig og finde ud af, hvad der skal ske i fremtiden. Jeg har selvfølgelig snakket med ham, men han tager sig af det.

Mulighed for nyt eventyr

Ni år i den samme klub er lang tid, og selvom fremtiden kan betyde store omvæltninger for Hans Lindberg, så tager han det hele som et nyt eventyr.

- Jeg er positivt indstillet af sind, og hvis det skulle ende med et nyt land, så tager jeg den udfordring op, og hvis det ender med Tyskland, så kender jeg mentaliteten. Det tager jeg ikke så tungt. Dette er en mulighed for et nyt eventyr, og jeg ser frem til det, siger han.

Hans Lindberg har spillet i HSV Handball siden 2007. I alt er det blevet til 243 Bundesliga-kampe og scoret hele 1610 mål.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve