Chiles anden VM-sejr nogensinde: ’Det er den vildeste følelse i mit liv’

Glæden var ikke til at skjule hos Chile, efter de i Herning havde skabt sensationen mod Østrig ved VM.

VM-slutrunden i håndbold er altså åbnet med et par enorme overraskelser på de første par dage. Lørdag slog Chile ikke bare Østrig. De slog dem med otte mål. Det er et resultat, som vil blive husket længe i håndboldverdenen.

Det er blot den anden sejr nogensinde til Chile i et gruppespil ved VM, og det er virkelig også en sejr, der betyder noget for en af holdets profiler.

- Det er utroligt. Det er utroligt at gøre noget, som ingen troede på. Før kampen sagde vores træner, at vi kunne vinde, men jeg vidste, at det ville blive utrolig svært. Men vi går ud og vinder med otte mål. Det er den vildeste følelse, jeg har haft i mit liv, forklarer Erwin Feuchtmann efter kampen.

- Vi taber 23 mål mod Danmark. Det er ufatteligt, hvordan man kan komme tilbage fra det. Men vores træner er virkelig klog, og han er også en god psykolog for os. Han viste os alle de gode ting, som vi faktisk lavede mod Danmark, og han fik os til at tro på, at vi ville vinde i dag, lyder det fra den chilenske profil.

I næste kamp venter Tunesien for Chile, og selvom holdet nu er fyldt med selvtillid, så er benene stadig plantet på jorden. Feuchtmann siger i hvert fald, at de har samme chance for at vinde i næste kamp.

- Men hvis de giver os chancen, så kan vi selvfølgelig gøre det igen, siger chileneren.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter