En euforisk dansk landstræner på sin første balkontur: 'En fantastisk oplevelse'

Nikolaj Jacobsen prøvede endelig at tage de berømte skridt ud på balkonen på Københavns Rådhus.

Som spiller prøvede Nikolaj Jacobsen aldrig at vinde en titel med landsholdet og blive hyldet på Københavns Rådhus.

Derfor var det også en stor oplevelse, da landstræneren for de nykårede danske verdensmestre trådte ud på den historiske balkon og kiggede ud over folkehavet på Rådhuspladsen.

- Det var fantastisk, lige som man havde drømt om, når man har set de andre landshold få lov til at stå herinde. Det var en fantastisk oplevelse. Det er en god revanche. Jeg var ikke rigtig i nærheden af det som spiller, men det her er fantastisk.

- Alle følelserne er oppe på en god volumen, og lige nu skal vi nyde det og huske, at hverdagen snart begynder igen, og det er ikke sikkert, vi nogensinde får lov til at prøve det igen. Så vi skal nyde det, siger Nikolaj Jacobsen

Overgår det forventningerne?

- Ja, det synes jeg, fordi man sidder og ser, at det er lidt koldt, og tænker; hvor mange kommer der. Så kan man bare se her, hvor bred menneskemængden er. Det har været fantastisk og levede fuldt op til det hele.

Hør hvad landstræner havde at sige til de danske fans.

Og så sluttede landstrænerne med en hilsen til alle de danske håndboldfans:

- Tusind tak for hjælpen de sidste par uger, for at være med til at lykkedes med det her projekt, og en stor, stor tak til alle dem, der kom i dag, og som har været med til at gøre dagen fuldstændig uforglemmelig.