Godt nyt for VM-truppen: Mikkel Hansen er blevet far

Mikkel Hansen er lørdag blevet far til en dreng, skriver hans kæreste på Instagram.

Mikkel Hansen er blevet far til en dreng, der skal hedde Eddie Max.(Arkivfoto) (Foto: Bo amstrup © Scanpix)

Den danske landsholds- og Paris Saint-Germain-stjerne Mikkel Hansen er blevet far, og det betyder, at han nu så småt kan begynde at koncentrere sig om det danske håndboldlandshold og det forestående VM på hjemmebane.

Nyheden kommer fra Mikkel Hansens kæreste, Stephanie Gundelach, der på sin Instagram-profil har postet et billede, hvor hun ligger med den nyfødte dreng.

Af den medfølgende tekst til billedet, hvor den nyfødte dreng ligger hos sin mor i hospitalssengen, fremgår det, at drengen skal hedde Eddie Max, og at han blev født lørdag 5. januar.

Ikke med til kampen mod Ungarn

Det har hele tiden været kendt, at Mikkel Hansen skulle blive far i disse dage, og torsdag 3. januar forlod han VM-lejren for at være sammen med sin kæreste i forbindelse med fødslen.

I eftermiddag spiller landsholdet testkamp mod Ungarn i Odense, og det er den sidste kamp, inden det gør løs ved VM, der spilles i Danmark og i Tyskland.

Dansk Håndbold Forbund fortæller, at Mikkel Hansen ikke er med til kampen mod Ungarn, og det er uvist, hvornår han vender tilbage.

- Landstræneren og Mikkel Hansen aftaler internt, hvornår Mikkel er tilbage i VM-lejren, siger Alexander Elverlund, der er pressechef i DHF.

Danmark spiller første kamp ved VM 10. januar, og det er mod Chile i Royal Arena i København.

Facebook
Twitter