Gudmundur: Jeg er bare utroligt ked af det

Den danske landstræner Gudmundur Gudmundsson kalder Ungarn det bedre hold efter det chokerende VM-exit.

27-25 i Ungarns favør. Det blev det noget overraskende resultat af Danmarks ottendedelsfinale møde med Laszlo Nagy og kompagni i Albertville ved VM i Frankrig.

Landstræner Gudmundur Gudmundsson uddelte ros til ungarerne efter kampen, mens han selvsagt ikke var videre tilfreds med den danske præstation.

- Vi er utroligt skuffede. Vi må erkende, at Ungarn spillede bedre i dag. Vi spillede for langsomt i angrebet. Forsvaret svingede. Startede skidt, men efter 15 minutter fik vi styr på det. Det var en meget svær kamp for os. Vi var pressede og var bagud hele vejen.

- Vi fik aldrig de kontraer, vi havde brug for. De spillede klogt og med lange angreb. De fik også mange af returboldene. Det var Ungarns kamp, siger Gudmundur Gudmundsson.

- Jeg er bare utroligt ked af det. Det kan ikke siges på andre måder. Vi har knoklet og arbejdet hårdt. Af de sidste fjorten kampe har vi vundet tretten, men vandt altså ikke denne. Det er utroligt skuffende.

EM-kval med Gudmundsson?

Den islandske træner har kontrakt til sommer, hvor han afløses af Nikolaj Jacobsen som dansk landstræner.

Inden tøjlerne gives videre er der dog kvalifikationskampe til EM, men om ansvaret bliver givet videre til Jacobsen før tid var Gudmundur Gudmundsson ikke klar til at svare på.

- Det kan jeg ikke svare på nu. Jeg har bare min kontrakt og jeg går ikke ind i sådan en diskussion på nuværende tidspunkt, siger Gudmundsson.

Mens de danske spillere nu må indstille sig på en tur hjem fra VM, så skal Ungarn i kamp igen tirsdag, hvor Norge er modstanderen i VM-kvartfinalen.

Facebook
Twitter