Håndboldherrerne ramt af ny skade før VM: Henrik Toft Hansen ude i et par uger

De danske håndboldherrer kommer formentlig til at mangle Henrik Toft Hansen i den første uge af VM-slutrunden.

Lasse Svan (tv.) og Henrik Toft Hansen. Det danske herrelandshold træner forud for håndbold VM i Nordvest Hallen i Herning. (Foto: Bo Amstrup © Scanpix)

Hvis Nikolaj Jacobsen allerede havde hovedbrud efter Niclas Kirkeløkkes skade i sidste uge, så er der ankommet flere nu. Ifølge TV 2’s håndboldkommentator Thomas Kristensen har assistenttræner Henrik Kronborg sagt til kanalen, at Henrik Toft Hansen er ude i et par uger med en skade.

Og efterfølgende er det blevet bekræftet på selvsamme kanal af Henrik Toft Hansen selv, at han har en fiberskade.

- Det er svært at sætte tidshorisont på fiberskader. Jeg har forhåbninger om at være klar til VM, men det er selvfølgelig ikke optimalt. Jeg håber og tror på, at jeg nok skal være klar på et eller andet tidspunkt, siger Henrik Toft Hansen til TV 2.

I forvejen har Danmark dog allerede udtaget tre andre stregspillere til truppen. Ud over Henrik Toft Hansen er det hans bror René Toft Hansen, Anders Zachariassen og Simon Hald.

Ud over ovenstående skade sidder Hans Lindberg over med en forstrækning i læggen, mens Mikkel Hansen er blevet bevilget et par fridage, fordi hans kæreste står foran fødsel.

Facebook
Twitter