KROGHS KARAKTERER Flotte bedømmelser spyttet ud efter dansk magtdemonstration

Lars Krogh Jeppesen uddeler to topkarakterer og flere andre flotte efter en stærk dansk indsats.

Danmark har fået den perfekte start på VM, og selvom det har været mod svage modstandere, så viste indsatsen lørdag aften mod Tunesien, at niveauet er højt.

Det er også til at mærke på Lars Krogh Jeppesens karakterer, hvor han er meget imponeret af spillet fra enkelte af de danske profiler.

Nikolaj Jacobsen: 10

Jeg kan ikke sætte en finger på præstationen fra ham. Det var et skræmmende dansk hold, der ydmygede de tunesiske spillere og satte dem til vægs på en måde, jeg ikke har set i lang tid. De danske spillere virker fokuserede og klar til opgaven. Det fortjener landstræneren masser af kredit for.

Yderligere fik Danmarks profiler også en passende mængde spilletid, som kan være afgørende for holdet senere i turneringen.

Niklas Landin: 12

Det kan godt være, at han ender på en redningsprocent på 42, som ikke er lig med fremragende, men den måde, som han stod på i første halvleg, er den mest overlegne målmandspræstation, som jeg har set i meget lang tid. Han var ganske enkelt kampafgørende og gjorde, at kampen var lukket efter 17 minutter.

Jannick Green: 7

Dejligt for den danske keeper, at han kommer på banen og laver fem solide redninger. Det er vigtigt for Greens fortsatte selvtillid i turneringen, selvom han stod over for et bombet tunesisk hold, som var helt færdigt, da han kom ind.

Rasmus Lauge: 12

De små 35 minutter, han spillede, var en magtdemonstration. Han er pågående og farlig i mand til mand-duellerne. Han ender med at score syv mål og to assist. Det tegner sig til at blive hans turnering.

Anders Zachariassen: 4

Han scorede et enkelt mål på de to chancer, han fik. Han faldt fint ind i den danske defensiv. Man kan sige, at han havde en ganske anonym kamp, men det skal ikke nødvendigvis forstås som noget negativt.

Simon Hald: 7

Den store danske stregspiller falder rigtig fint ind i rytmen, og han har vundet Nikolaj Jacobsens tillid som afløseren, når René Toft Hansen skal have pauser. Han scorede også to mål på tre forsøg i dag.

René Toft Hansen: 7

Gode takter fra den danske stregspiller, der bliver afgørende for Danmarks chancer ved VM. Med tre mål og en meget solid indsats i forsvaret lover det godt for resten af turneringen.

Lasse Svan: 4

Der var ikke meget at arbejde med for den danske højrefløj, der scorede et enkelt mål på den ene forsøg, som han havde. Han spillede små 45 minutter.

Johan Hansen: 7

Der var slutrundedebut til BSV-spilleren, som viste gode uimponerede takter. Han endte med at score to mål på tre forsøg.

Magnus Landin: 7

Han fik ikke meget at arbejde med i den første halvleg, hvor han fik fuld spilletid. Han scorede et enkelt mål, men man skal faktisk kigge mere mod hans forsvarsrolle, hvor han giver Nikolaj Jacobsen et ekstra redskab til at begrænse, hvor mange kræfter Mikkel Hansen bruger dernede.

Casper U. Mortensen: 10

Han er fortsat Mr. 100 procent. Han har stadig til gode at brænde sit første skud i turneringen, hvor han lige nu er 13 for 13. I dag scorer han fem mål, og der er stadig masser af fart og selvsikkerhed i ham. Endnu en stor kamp af ham.

Nikolaj Markussen: 2

Der er sneget sig en usikkerhed ind i hans spil, og han gik fra kampen med to tekniske fejl og et enkelt brændt skud på de fem minutter, han spillede i det danske angreb.

Henrik Møllgaard: 7

Han havde en stor rolle i den solide danske defensiv i første halvleg, som var med til, at Danmark lukkede kampen tidligt. Han fik endda også lavet en kontrascoring. Han falder godt ind i samarbejdet med både René Toft Hansen og Simon Hald.

Mads Mensah: 7

Der var god fart af den danske playmaker op ad banen, hvilket resulterede i fire assist. Han var også solid og pålidelig i den danske defensiv. Scorede også en enkelt gang.

Mikkel Hansen: 10

Havde det ikke været for et par missere, så havde han også fået en topkarakter. Det var en stor kamp af den danske venstreback, som demonstrerer så mange af spillets aspekter med brud på ydersiden, hoppende underhåndsskud, hans svirp med håndleddet og hans overblik.

Nikolaj Øris: 7

Det var en rigtig god kamp af den danske højreback, der var pågående og scorer fem mål på syv forsøg. Det var dejligt at få højrebacken i gang fra starten af kampen.

Morten Olsen: UB

Fik kun et enkelt minut på banen.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter