Landstræner Jacobsen fik sin ’guld-øl’: ’Man nåede at blive helt tør i halsen'

Nikolaj Jacobsen var stolt af sine drenge oven på VM-guldet og var glad for endelig at kunne få sin guld-øl.

Landstræner Nikolaj Jacobsen og håndboldherrerne har givet de danske håndboldfans en uforglemmelig januar-måned. Det er blevet til ti kampe med ti sejre, og det kan i høj grad tilskrives landstræneren.

Nikolaj Jacobsen var da også virkelig stolt af sine spillere, da Tina Müller fangede ham til en snak efter kampen, og så var han utrolig glad for endelig at kunne nyde sin ’guld-øl’.

- Den smager rigtig godt. Man ventede lidt lang tid på den. Man nåede at blive helt tør i halsen. De kommer ind med det vand, og så siger jeg ’nej, nej. Ikke mere vand nu’, lyder det fra den grinende landstræner.

- Det er ubeskriveligt. Det er svært at sætte ord på lige efter. Det går ikke op for en lige med det samme. Vi har været i en boble med masser af forberedelse. Lige nu har man en vanvittig følelse af lykke i kroppen, forklarer han.

Det har måske ikke været decideret verdensklasse i alle de danske kampe ved VM, men der har ikke været en off-dag for håndboldherrerne, som ikke rigtig har været i problemer i turneringen.

- Det er vanvittigt, hvad spillerne har præsteret. De laver stort set ingen tekniske fejl i ret mange af kampene, og de spillede med en så stor ro og disciplin. De har den vilje, som skal være der for at kunne nå hele vejen. Det må jeg rose dem for at have haft i den her turnering, siger Nikolaj Jacobsen.

- Jeg tror, at selvtilliden vokser i løbet af turneringen. Vi har også lært rigtig meget af Østrig-kampen, hvor vi ikke var helt klar fra start af. I mellemrunden og semifinalen må jeg bare sige ’ej, hvor har det været flot’, forklarer landstræneren, der ser frem til at fejre VM-triumfen hele natten.

- Forhåbentlig får jeg slet ikke sovet i nat, siger han.

De danske håndboldherrer bliver hyldet to gange inden for de næste 24 timer. Først skal de hyldes i Herning. Det kan du se på DR1 fra klokken 21.00 her til aften, og så kommer de til Rådhuspladsen i morgen klokken 16.30.

Facebook
Twitter