Mikkel Hansen brændte mere end normalt: ’Jeg var en smule overtændt’

Det var ikke den bedste dag for Mikkel Hansen, der dog alligevel endte som Danmarks topscorer mod Sverige.

Mikkel Hansen havde ikke sin bedste dag mod Sverige, men han formåede alligevel at lande seks scoringer. (Foto: henning Bagger © Scanpix)

Han har næsten bare skudt bolden ind efter behag ved denne VM-slutrunde, men i dagens opgør mod Sverige havde Mikkel Hansen det markant sværere. De fire første skud på mål endte med afbrændere.

- For mit eget vedkommende var det måske en lille smule overtændt i starten med et par skud, som jeg ikke får scoret på. Hvis jeg havde grunden til det, så havde jeg nok ikke været overtændt, forklarer Mikkel Hansen.

Danskeren når dog alligevel at score seks mål i kampen og blive den danske topscorer, og oven i det lavede han også nogle flotte oplæg. Så trods en ikke optimal dag, så endte verdensstjernen alligevel med at få en afgørende indflydelse på den danske 30-26-sejr.

- Det var en hård kamp, hvor vi kommer lidt efter i første halvleg, men vi kommer stille og roligt tilbage. Det var også dejligt, at der kom nogle udefra og bidrog her til aften. Jeg synes både, at Nikolaj Markussen og Morten Olsen kom ind med nogle gode ting, siger Mikkel Hansen.

- Man giver aldrig op, når man spiller i sådan en kulisse, men vi var pressede i forskellige momenter i kampen. Jeg synes, at vi viste en masse vilje til at vinde kampen, og det er det, vi gerne vil have, som kendetegner os, forklarer han.

Nu venter Frankrig på fredag. Det er første gang, at Danmark ikke spiller på hjemmebane ved denne VM-slutrunde, da kampen skal spilles i Hamburg. Der venter derfor formentlig et meget tæt opgør.

- Jeg tror, at det bliver en spændende kamp. De har rigtig mange dygtige spillere, men det har vi altså også. Jeg har ikke set så meget med dem endnu, men det kommer vi til de næste par dage, siger Mikkel Hansen.

I den anden VM-semifinale mødes Tyskland og Norge.

Facebook
Twitter