Mikkel Hansen: God åbning efter bizar optakt

Den danske stjernespiller Mikkel Hansen var godt tilfreds med en fornem åbningssejr over Argentina efter et bizart René Toft Hansen-forløb.

Mikkel Hansen var i fornemt spilhumør mod Argentina. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Danmark dumnede sig for to år siden ved VM i Qatar, da det blot blev til 24-24 i åbningskampen mod Argentina.

Fredag aften var modstanderen den samme, men det gik langt bedre denne gang i Mikkel Hansens anden hjemby, Paris.

- Efter 15 minutter hang de da okay på, men efter det, så synes jeg, vi fik fint styr på det defensivt. Ud fra det fik vi så løbet kontra og havde også godt styr på det angrebsmæssigt. Super åbningskamp, siger Mikkel hansen, der især hæftede sig ved, at den danske bredde fik vist sig fint frem.

- Det mest optimale i en åbningskamp er, at alle kan komme i kamp og vi allesammen får rørt bolden og får lidt succes. Det må man da sige, at mere eller mindre gjorde i dag.

Bizart forløb

Optakten til Danmarks åbningskamp har været præget af et besynderligt forløb vedrørende René Toft Hansen, der ikke var spilleberettiget grundet en albuebeskytter, der indeholder metalskinner.

Forsvarskæmpen er foreløbigt udelukket fra at deltage ved VM, omend han kan komme med ind i turneringen, hvis Danmarks kommende modstandere siger god for det. Den melding skal Danmarks modstandere komme med lørdag formiddag.

Mikkel Hansen er ikke imponeret over forløbet.

- Vi har fokuseret på, hvad det handler om, men det har da været en bizar oplevelse, at han kan spille med den her skinne i Bundesligaen og i Champions League. Pludselig kan han så ikke spille med den ved VM.

Danmark spiller sin anden kamp ved VM lørdag aften mod Egypten, der tidligere fredag slog Qatar.

Facebook
Twitter