Mikkel Hansen maner til besindighed: 'Vi har ingenting vundet endnu'

Selvom den danske håndboldmaskine kører derudaf, er der stadig meget arbejde, der skal gøres, fastslår Mikkel Hansen.

Mikkel Hansen blev for anden kamp i træk dansk topscorer, da Danmark besejrede Ungarn med 25-22. (Foto: Srdjan SUKI © Scanpix)

Seks kampe og seks sejre. Det er status for håndboldherrerne ved VM, hvor Mikkel Hansen og kompagni ikke har levnet modstanderne mange chancer.

Lørdag aften gik det ud over Ungarn, der trods et nederlag på beskedne 22-25 aldrig var i nærheden af at true danskerne.

Det er svært at være en rød-hvid håndboldpessimist i disse dage, men selvom alt peger mod danske medaljer, så er snakken om dansk metal ikke aktuel endnu, mener den danske topscorer for anden kamp i træk, Mikkel Hansen.

- Vi har vundet en kamp mere, det er fint, men vi har ingenting vundet endnu, så vi skal blive ved med at klø på, og det er jeg ikke i tvivl om, at vi gør, siger Mikkel Hansen til DR Sporten.

Fuld kontrol

Skal man finde noget at kritisere et sted midt i håndboldfeberen, så blev kampen mod Ungarn aldrig den flotteste omgang håndbold, det danske hold har leveret.

Men at holdet alligevel vinder sikkert, ser Mikkel Hansen som yderst positivt.

- Jeg synes, vi havde overtaget. Anden halvleg blev lidt svær, fordi vi spiller mod en masse spillere, vi ikke havde forberedt os på. Jeg ved ikke, om de godt kunne se, at der ikke var så meget at komme efter i dag.

- Det var ikke den kønneste sejr, men det var to point. De her sejre, hvor man ikke spiller op til sit bedste, og hvor man vinder forholdsvis sikkert og er i kontrol, de er også helt fine at have.

Facebook
Twitter