Mikkel Hansen om rollen som nybagt far: Alt er gået super godt

Den danske håndboldstjerne Mikkel Hansen nyder tilværelsen som nybagt far.

Hør Mikkel Hansen sætte nogle ord på sin nye tilværelse som far.

- Det føles fantastisk. Det tror jeg, at alle forældre kan relatere til.

Sådan lyder de første ord fra landsholdsprofilen Mikkel Hansen, der i dag var tilbage i den danske VM-lejr.

Lørdag blev håndboldstjernen far for første gang, da sønnen Eddie Max kom til verden. Med fødslen er alle bekymringer om et eventuelt Mikkel Hansen-fravær under VM så godt som forduftet, og fokus kan rettes mod den forestående slutrunde på dansk jord.

- Umiddelbart havde man nok gerne set, at vi havde timet det bedre, men alt er gået super godt, og vi har fået lov til at hygge os lidt de sidste par dage. Det har været en fantastisk start.

Men efter at par dages samvær med kæresten og sønnen, har Mikkel Hansen altså nu igen meldt sin ankomst i den danske lejr

- Det har selvfølgelig været specielt, men heldigvis har jeg været så heldig at få muligheden for at køre hjem og være sammen med dem hver eneste dag, siger Mikkel Hansen til DR Sporten.

"Selvtillid og gode følelser"

Holdkammerat Rasmus Lauge kender om nogen til kombinationen af håndbold og livet som far. Og han er slet ikke i tvivl om, at Mikkel Hansens nye tilværelse får positiv betydning.

- Han er tanket op med selvtillid og gode følelser, og så har han fået ladet batterierne op, siger Rasmus Lauge.

Også landstræner Nikolaj Jacobsen glæder sig over såvel Mikkel Hansens lykke som hans tilbagevenden til lejren.

- Det er selvfølgelig rigtig vigtigt, at han er med i de sidste to dage op til Chile-kampen. At få så dygtig en spiller og vigtig person for holdet tilbage er vi selvsagt meget glade for, siger Nikolaj Jacobsen til DR Sporten.

Danmark åbner VM torsdag klokken 20.15, når holdet møder Chile i Royal Arena. Kampen kan ses på TV2 eller høres i LIGA på P3.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk