Norsk stjerne klar til VM-finale: 'Skal aldrig sidde med samme følelse igen'

Sander Sagosen ser frem til at få revanche, når Norge møder Danmark i VM-finalen.

Sander Sagosen spillede en stor kamp, da Norge besejrede Tyskland i VM-semifinalen. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Det var ikke længe, de norske spillere fik lov til at fejre semifinalesejren på 31-25 over Tyskland ved VM, før spørgsmålene om den kommende finale mod Danmark væltede ind.

Norge og Danmark har nemlig mødt hinanden én gang under VM, og her fik Danmark skovlen under de norske spillere med en sejr på 30-26 i mellemrunden.

Et nederlag, der gjorde ondt på nordmændene og især den ubetinget største stjerne, Sander Sagosen, der ser frem til at få vasket pletten fra nederlaget af.

- Efter sidste kamp sagde jeg til mig selv, at det er en følelse, jeg aldrig vil sidde med igen. Så jeg ville bare give den gas og sørge for, at vi så kunne møde Danmark i finalen, og nu står vi her.

Justeringer er nødvendige

I første møde mellem Norge og Danmark var der aldrig tvivl om resultatet. Danmark var nordmændene overlegne, og derfor skal der også ændres nogle ting inden finalekampen på søndag.

- Vi skal spille sådan, som vi spillede mod Tyskland. Vi skal tage nogle flere tæsk, og så skal vi se noget video og lure og gøre os klar til kampen, for der skal rettes nogle ting, siger Sagosen.

Magnus Gullerud spiller en stor rolle i det norske forsvar. (Foto: Srdjan SUKI © Scanpix)

Og sker det, har Norge fine muligheder for at løbe afsted med VM-guldet, vurderer Sagosens holdkammerat Magnus Gullerud.

- Vores chancer er lige så gode som Danmarks, men de har en fordel med hjemmebane, og de har spillet godt hele turneringen. Det gjorde de også sidst. Vi skal håbe, at de falder lidt i procenter, skudmæssigt og redningsmæssigt, men så kan vi også sagtens vinde.

Lørdag er der en tiltrængt hviledag for de to hold, inden det går løs søndag, hvor der både er bronzekamp og finale på programmet.

Bronzekampen og finalen kan ses direkte på DR1 søndag. Bronzekampen starter klokken 14.30, mens finalen fløjtes i gang klokken 17.30.

Facebook
Twitter