Skuffet norsk superstjerne efter danske hug: 'Havde glædet mig i et halvt år'

Sander Sagosen ramte ikke dagen mod Danmark, hvor det blot blev til fire mål.

Sander Sagosen ramte ikke dagen mod Danmark. (Foto: Jonathan Nackstrand © Scanpix)

Der var lagt op til nordisk duel mellem Mikkel Hansen og hans holdkammerat fra Paris Saint-Germain, Sander Sagosen, da Danmark og Norge torsdag aften mødtes i gruppefinalen ved VM i håndbold.

Danmark tog sejren på 30-26, og det skyldtes ikke mindst Mikkel Hansens 14 mål i kampen.

Den danske stjerne blev afgørende, og det ærgrer den norske profil Sander Sagosen, at han ikke fik leveret, som han selv gerne ville.

- Det er en kamp, jeg har glædet mig til i et halvt år, så det er for dårligt, jeg ikke leverer en bedre præstation, siger Sagosen, der scorede sit første mål efter 45 minutter.

På det tidspunkt havde Mikkel Hansen allerede lavet 12 mål.

- Danmark står højt på mig og får lukket af, så jeg er nødt til at tage nogle halve chancer, og det er Niklas Landin for god en målmand til, så han tager bare boldene. Vi kommer også til mange fine muligheder i kampens begyndelse, men Landin står en god kamp, siger Sander Sagosen.

Tabte til et bedre hold

På stregen for Norge kæmpede Bjarte Myrhol, der til dagligt gør sig i Skjern Håndbold, bravt.

Den rutinerede spiller kunne dog mærke fra kampens begyndelse, at det ville blive mere end svært at slå danskerne.

- Vi kommer skidt fra start og halser efter gennem hele kampen, og så bliver det svært både mentalt og fysisk hele tiden at ligge og jage.

- Vi var helt klar over, at Mikkel Hansen og Rasmus Lauge skulle stoppes, hvis vi skulle have en mulighed mod Danmark, og det lykkedes ikke for os, for de spillede godt begge to. Vi tabte til et bedre hold i dag, og det indrømmer vi gerne, men vi er stadig et sultent norsk hold, der går ind i mellemrunden, siger Bjarte Myrhol.

Facebook
Twitter