Star Wars, Avatar og chancen for saudiarabisk sejr mod Danmark: 'Det er science fiction'

Saudi-Arabiens landstræner tror ikke det er muligt at slå Danmark i aftens kamp ved VM i herrehåndbold.

Det har været hårdt at være saudiarabisk landsholdstæner indtil videre under dette VM. (Foto: Jonathan Nackstrand © Scanpix)

Saudi-Arabien ligger som ventet sidst i Danmarks VM-gruppe før aftenens kamp mod danskerne i Herning.

I deres første opgør slap saudiaraberne med et nederlag på kun syv mål til Østrig, mens de blev skilt fuldstændig ad af Norge lørdag. Her vandt nordmændene 40-21.

Den skæbne kan meget vel ramme dem igen – et faktum Saudi-Arabiens slovenske landstræner virker meget bevidst om.

Kan I vinde?

- Nej det er ikke muligt, men vi må tro på det. Men ja – tanken er science fiction, siger Boris Denic.

- Det er et stærkt hold med masser af erfaring, og jeg synes nok, at Danmark er mere skræmmende end andre hold, for jeg tror, de bliver verdensmestre.

Stregspilleren Mahdi Alsalem har været en af Saudi-Arabiens bedste spillere indtil videre ved VM. Mod Norge scorede han seks af sine 14 mål ved slutrunden, men selv hvis han også skulle få personlig succes mod Danmark, så gør han sig heller ikke de store forhåbninger om et resultat mod de danske herrer.

- Selvfølgelig er det en svær kamp for os, men vi vil gøre vores bedste, og forhåbentlig bliver det en god kamp. Men de er så stærke, og jeg tror, de går i finalen, siger Mahdi Alsalem.

Hvem frygter du mest?

- Det er nok Mikkel Hansen.

Lige meget hvordan kampen mod Danmark falder ud, så vil det saudiarabiske landshold nyde at spille foran en udsolgt Boxen i Herning.

- Alt dette er et skridt fremad for håndbold i Saudi-Arabien. Jeg siger til mine spillere, at de skal tage alt til sig og lære ved en turnering som denne, for det hele kan bruges til at udvikle vores spillere og vores håndbold, siger Boris Denic.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk