Tung reklamebande vælter under spansk træning: Flere VM-spillere er kommet til skade

Flere spanske håndboldspillere måtte på hospitalet, da en reklamebane væltede ned over dem.

Uheldet er gået værst ud over målmanden Rodrigo Corrales Rodal ARKIV. (Foto: TT News Agency © Scanpix)

De spanske landsholdsspillere ved VM i håndbold var yderst uheldige fredag, da en reklamebande væltede og skadede flere af spillerne.

Ulykken skete fredag aften, da en tung LED-reklamebande på den ene langside i Lanxess Arena i Köln væltede og ramte tre-fire spillere, oplyser holdleder Iker Romero.

Værst gik det ud over andenmålmanden Rodrigo Corrales Rodal, der efterfølgende fik is på knæet.

- Der skete noget. Jeg ved ikke hvorfor, men banden væltede over mig. Jeg har en smule smerter, men jeg tror, Rodrigo har mere ondt, siger Aitor Arino Bengoechea til TV 2 Sport.

- Jeg ved ikke, hvad der skete. Lortet væltede ned over mig. Jeg håber, jeg er klar til i morgen, siger han med henvisning til kampen mod Frankrig, udtaler den spanske keeper.

- Det, som bekymrer mig mest, er, at han får et vrid i knæet, da han forsøger at undgå den faldende bande. Knoglen har det umiddelbart godt. Han vil have ondt i morgen, men vi håber, at han allerede kan være klar til kampen imorgen.

- Aitor Arino har også fået et lille slag. Men det har ikke kostet meget mere end en hudafskrabning på foden, siger lægen.

I de kommende timer vil man undersøge Rodrigo Corrales for at få en endelig diagnose, oplyser det spanske forbund.

Episoden medførte også, at spanierne med det samme stoppede træningen. De friske spillere lavede nogle udstrækningsøvelser, inden resten af træningen blev aflyst.

Iker Romero oplyser til TV2 Sport, at de tilskadekomne er blevet kørt på hospitalet, hvor deres skader nu skal undersøges.

Facebook
Twitter