Uskarp Svan pillet ud efter et kvarter: 'Det var for ukoncentreret'

Fløjspilleren Lasse Svan havde langt fra sin bedste kamp tirsdag aften mod Østrig.

Lasse Svan får en ny mulighed for at imponere, når han og resten af det danske mandskab torsdag møder Norge i en vaskeægte gruppefinale. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Lørdag rundede Lasse Svan en flot milepæl i sin karriere, da han i kampen mod Tunesien spillede sin kamp nummer 200 i de rød-hvide farver.

Tirsdag aften kom højrefløjen dog ned på jorden igen, da han i kampen mod Østrig blev flået ud efter et kvarter efter at have misbrugt sine tre første chancer.

Derfor var kampen mod Østrig nok ikke én af dem, han vil huske tilbage på.

- Det var sgu en tand for ukoncentreret i dag. Jeg er selvfølgelig den, der er mest ærgerlig over, at jeg ikke kunne hjælpe holdet.

- Det var der heldigvis andre, der kunne, og det er dejligt, at der er andre, der træder til, når man selv har en dårlig dag, sagde Svan efter kampen til DR Sporten.

Jublede fra bænken

Lasse Svan kom ikke på banen igen efter udskiftningen og måtte i stedet se fløjkollega Johan Hansen spille resten af kampen.

Hansen spillede en fin kamp og noterede sig for tre scoringer, og det var slet ikke et problem for Svan at juble over scoringer fra manden, han kæmper om pladsen på højre fløj med.

- Jeg holder med alle mine holdkammerater, og det er uanset, om det er højre eller venstre fløj. Vi er her for én ting alle sammen, så det var dejligt, at Johan Hansen tog det i stiv arm, slutter Lasse Svan.

Lasse Svan får en ny mulighed for at imponere, når han og resten af det danske mandskab torsdag møder Norge i en vaskeægte gruppefinale.

Den kamp kan man se direkte torsdag på DR1 med kampstart kl. 20.15.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk