VIDEO Håndboldfan startede som nonne: Savner detaljer og finurlige afleveringer

Karin og Jette fra Sønderjylland følger landsholdet i Frankrig under VM-slutrunden, men de har ikke været helt tilfredse med det danske spil hidtil.

De danske håndboldherrer møder søndag eftermiddag Ungarn i 1/8-finalen ved VM i Frankrig.

Gudmundur Gudmundssons mandskab har spiller sig frem til opgøret med fem sejre i lige så mange opgør. Alligevel er der noget, der ikke helt er, som det bør være. Det vurderer Karin Andresen og Jette Petersen fra Bredebro i Sønderjylland, da vi møder dem på en restaurant i Frankrig.

- Det har ikke været optimalt de sidste to-tre kampe. Det har været en lille smule katastrofalt, lyder vurderingen Jette Petersen.

- Hvor vi havde ligesom forventet at niveauet skulle gå opad, så har det faktisk gået lidt den modsatte vej. Vi kan godt lide, når de spiller godt i angrebet. Gerne med lidt detaljer og lidt finurlige afleveringer, supplerer Karin Andresen.

Nonne i Sverige

Jette har fulgt landsholdet til slutrunderne i ti år, og hendes bedste oplevelse var EM i Norge i 2008, hvor Danmark endte med at vinde guld.

Karin derimod er lidt af en vårhare i slutrunde-sammenhæng og stødte først til det rejsende Bredebro-slæng ved VM i Sverige i 2011, hvor hun var klædt ud som nonne.

Hvordan det nu lige kom i stand kan du få svar på i videoen øverst i artiklen.

Danmark møder Ungarn kl. 16.00. Du kan følge opgøret på TV2, P3 og på dr.dk.

Facebook
Twitter