VIDEO Lauge og Lindberg takker fans med highfives: 'Det mindste vi kunne gøre'

Både Rasmus Lauge og Hans Lindberg gik ud for at takke de fremmødte fans, inden spillerne kørte fra Rådhuspladsen i København.

Tusindvis af danskere var mødt op på Rådhuspladsen i København for at hylde de danske håndboldverdensmestre.

Det ville Rasmus Lauge takke dem personligt for, da spillerne var på vej tilbage i spillerbussen, efter de havde været en tur på balkonen på Københavns Rådhus.

Derfor blev der uddelt en masse highfives til de fremmødte fans fra VM's bedste playmaker.

- Jeg ved ikke, hvor mange timer de har stået her, så jeg synes kun, det er fair at gå ud og udtrykke, at vi er utrolig glade og stolte over den måde, vi er blevet taget imod på. Det var det mindste, jeg kunne gøre at gå hen og give lidt highfives, siger Rasmus Lauge.

Kunne du godt tænke dig at blive hængende en halv time mere og nyde dette syn?

- Jeg tror aldrig, at jeg kan suge nok indtryk til mig fra stemningen. Jeg kunne stå her i meget lang tid, men på et tidspunkt er det også nok – så er der nok også nogen, der hiver mig til siden, siger Lauge med et kæmpe smil på læben.

Hør Rasmus Lauge og Hans Lindberg forklare, hvorfor der var highfives til fansene.

Også håndboldherrernes mest rutinerede mand, 37-årige Hans Lindberg, var en tur ude for at give lidt ekstra tilbage til de fremmødte, inden han forsvandt ind i spillerbussen.

- Når der er nogen, som stiller sig ind i frostgrader og står her i flere timer for at hylde os, så synes jeg også bare, at det er dejligt at gå ud og vise dem, at vi er stolte og taknemmelige over, at de står herinde, siger han.

Se Rasmus Lauge og Hans Lindberg give highfives til de fremmødte fans i toppen af artiklen.

Facebook
Twitter