Camilla Andersen bliver ekspert på DR under VM

Hun har spillet 198 landskampe - nu skal hun gøre DR's seere klogere

Camilla Andersen bliver ekspert på DR under VM (Foto: Nikolai Linares © (c) Scanpix)

Den tidligere OL-, VM- og EM-guldvinder Camilla Andersen skal berige de danske håndboldseere med al sin viden, når hun bliver ekspert for DR under VM i kvindehåndbold.

- Jeg glæder mig til at være en del af en stor TV-produktion til en meget stor håndboldbegivenhed, som vedrører rigtig mange danskere og specielt spillerne og lederne omkring holdet, fortæller Camilla Andersen.

Vil løfte dækningen

Det er ti år siden Camilla Andersen valgte at stoppe sin aktive karriere efter blandt andet 198 landskampe og svimlende 846 mål i den rød/hvide-trøje.

- Vi er lykkelige for at en kapacitet som Camilla Andersen har sagt ja til at være en del af vores håndboldhold. Gennem sine egne præstationer og oplevelser har hun en masse indsigt og viden at give af. Og det glæder vi os over sker på DR den her vinter, siger sportschef på DR Sporten, Søren Vestergaard.

Den tidligere landsholdsstjerne kommer til at stå i VM-studiet sammen med Tina Müller, hvor hun både før, under og efter kampene skal dele ud af sin store viden omkring håndboldspillet.

- Jeg glæder mig enormt meget til at være på hold sammen med Camilla Andersen. Hun vil uden tvivl give vores dækning et kæmpe løft – hendes oplevelser og erfaring på en håndboldbane taget i betragtning. Det er ikke mange, der har et CV, hvorpå der står både OL-, VM- og EM-guld, lyder det fra DR Sportens vært på VM-slutrunden, Tina Müller.

Første gang Camilla Andersen skal i aktion under VM er den 5. december, hvor DR1 viser Danmarks åbningskamp ved slutrunden.