Flyvende Böhme: Vi skulle smadre dem fra start

Simone Böhme spillede mod Japan sin første VM-kamp fra start og blev delt topscorer med fem mål.

Simone Böhme spillede en stor del af kampen mod Japan og kvitterede med fem mål, hvilket gjorde hende delt topscorer med Stine Jørgensen og Trine Heindahl.

Det må siges at være en godkendt start for fløjspilleren i sin første VM-kamp fra start.

- Jeg synes, at vi havde noget at revanchere fra i går. Fuck, en kæmpe forløsning, det var helt sindssygt, siger Simone Böhme om den suveræne sejr på 32-18 over japanerne.

- Inden kampens start tænkte jeg, at vi skal smadre dem fra start. Vi skulle vise, at det, vi lavede i går, ikke var ok, og det løste vi allesammen til godkendt. Vi starter bedst i forsvaret, og så synes jeg bare, vi spiller klogt og holder os til vores aftaler, siger hun.

Godkendt præstation

Simone Böhme er med ved VM i stedet for skadede Trine Østergaard, men mod Montenegro spillede Louise Burgaard på fløjen. Mod Japan fik Böhme så muligheden.

- Jeg er først og fremmest glad for, at vi vandt, og i forhold til min egen præstation er det godkendt. Jeg har et par stykker, jeg skal score på, men alt i alt var det en god kamp, siger hun.

Også landstræner Klavs Bruun Jørgensen var tilfreds med Böhmes indsats.

- At Simone spiller, betyder, at vi i kontrafasen har en fløj, som er vant til at løbe frem, og det giver nogle ekstra meter. Det var dejligt at se at Simone gøre det godt mod Japan, selv om hun brænder sin første chance, siger Jørgensen.

Hvorvidt hun får mere spilletid, ved Simone Böhme ikke, men hun vil gribe chancen, hvis hun får den af Klavs Bruun Jørgensen.

- Lige nu ligger mit fokus ikke på, hvor mange kampe jeg får, men at gribe chancen, når jeg får den.

Facebook
Twitter