Grigel: Det bliver hård fight i familieopgøret

De danske og svenske spillere kender hinanden indgående, så den fysiske fight bliver afgørende i VM-kvartfinalen, siger dansk playmaker.

Lotte Grigel forventer hårdt fight mod Sverige tirsdag aften. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Her i juletiden er det kun passende, at VM i håndbold i Tyskland byder på noget, der minder om en familiefejde, hvor de involverede parter kender hinanden så godt, at de ved lige præcis, hvor de kan gøre ondt på modparten.

Sådan et kommer tirsdag aften, hvor de danske håndboldkvinder står overfor Sverige i VM-kvartfinalen i Leipzig.

- Det er jo næsten sådan et familieopgør, når man kender hinanden så godt. Der bliver nok ikke så mange overraskelser, men en kamp, hvor man skal hive den hjem på hård fight, siger den danske playmaker Lotte Grigel, der har stor respekt for broderfolket fra den anden side af sundet.

- Det er et hold af meget høj kvalitet. De har gode spillere på samtlige positioner. Vi kender dem rigtig godt og de kender jo også os, siger Lotte Grigel.

Sultne danskere

Svenskerne har været meget overbevisende i deres seneste kampe, hvor de først højst overraskende slog de norske VM-favoritter i gruppespillet og siden tæskede Slovenien med hele 33-21 i ottendedelsfinalen.

Danmark var også overlegne i deres ottendedelsfinale mod Tyskland, så i den rød-hvide lejr fejler optimismen ikke noget.

- Vi har al mulig grund til at være tilfredse med det, vi har leveret indtil videre. Det har været nogle sindssygt gode præstationer. Men vi vil have mere. Vi er sultne efter mere. Vi vil gøre alt for at få den sejr hjem, siger Lotte Grigel.

Danmark - Sverige spilles tirsdag klokken 17:30 og vises på TV2. Kampen kan også følges live i LIGA på P3 og her på dr.dk/sporten.

Facebook
Twitter