Klavs Bruun før Montenegro: Vores erstatningsfløj er overraskende dårlig

Håndboldkvinderne har i forberedelserne til VM-kampen mod Montenegro været tvunget ud i at kaste målmandstræneren på fløjen. Derudover er det gået godt.

Klavs Bruun Jørgensen har afprøvet sin målmandstræner som fløj. Eksperimentet slog fejl. (© dr)

Lørdag tager de danske håndboldkvinder hul på VM-turneringen i Tyskland, hvor en gammel kending af dansk kvindehåndbold venter i form af Montenegro, som danskerne ofte spiller tætte og nervepirrende opgør mod.

I forberedelserne til VM har landstræner Klavs Bruun Jørgensen været nødt til at forholde sig til en del skader, så der er blevet rykket lidt rundt på mandskabet i træningerne.

- Vi har haft rigtig fine træninger de seneste dag og de spillere, der er blevet placeret på positioner, de ikke er vant til, har klaret det fint, siger Klavs Bruun Jørgensen, der måtte bede målmandstræner Michael Bruun tage en af fløjene.

Det var ikke en udpræget succes. Heldigvis er Michael Bruun ikke spilleberettiget ved slutrunden.

- Vi havde fornøjelsen af at se, at Michael Bruun overhovedet ikke kunne spille venstrefløj. Det var ikke en overraskelse, men det var en stor overraskelse at han var SÅ dårlig, siger Klavs Bruun Jørgensen, der måske i stedet kan tage Montenegro på sengen med et 7 mod 6-spil.

Denne mand har afsløret sig selv som en dårlig fløjspiller. (Foto: Claus Fisker © Scanpix)

- Der er ingen tvivl om, at det er noget, vi har haft med i vores træning. Så har vi så holdt det lidt tilbage i vores træningskampe, så de andre ikke har kunnet forberede sig på det, siger landstræneren, der har stor respekt for det montenegrinske landshold.

- Det er et rigtig godt hold. De kender hinanden godt og har alle sammen spillet på samme klubhold i Budućnost, men er nu blevet splittet lidt op, men det er et enormt stærkt hold, siger Klavs Bruun Jørgensen.

- Det er utroligt aggressivt forsvarsspil og rigtig godt styret angrebsspil af Milena Raicevic, deres playmaker, som er en af de dygtigste på den position i verden, siger Klavs Brunn Jørgesen, der også fremhæver Jovanka Radicevic og Katarina Bulatovic.

Danmark åbner VM-turneringen i Tyskland mod Montenegro i aften kl. 20.30. Du kan følge opgøret på TV2, P3 og her på dr.dk.

Facebook
Twitter