Landstræner før VM-lodtrækning: Det kan blive ubehageligt

Lodtrækningen til kvindernes håndbold-VM i Danmark foretages i aften. Landstræner Klavs Bruun Jørgensen forudser ubehagelige puljer.

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen ser frem til lodtrækningen i aften.

I aften er der lodtrækning til kvindernes VM i håndbold, der spilles i Danmark, og den kan vise sig at blive en gyser. Det internationale håndboldforbund, IHF, har tildelt to wild cards til Tyskland og Serbien, og det har haft indvirkning på de seedningslag, som IHF har offentliggjort.

Det betyder nemlig, at Serbien og Tyskland nu er placeret i nederste seedningslag, mens et hold som Cuba er placeret i øverste seedningslag.

- Når Serbien og Tyskland har fået de to wildcards og er placeret i sjette lag, betyder det, at to af puljerne kan blive decideret ubehagelige, siger landstræner Klavs Bruun Jørgensen i en pressemeddelelse og fortsætter:

Feltet er stærkere

- Jeg synes, feltet er blevet stærkere. Man kan være heldig at trække eksempelvis Argentina, Japan og Kasakhstan, og så ser det fint ud, men ellers er det jo glimrende hold på hele pladen, siger landstræneren.

Han ser dog frem til at få afklaret, hvem Danmark skal møde ved VM-slutrunden.

- Lodtrækningen bliver meget spændende, og den skyder for alvor VM-forberedelserne i gang. Herefter kan vi begynde at forberede os på de enkelte modstandere og på dem, vi krydser med, siger Klavs Bruun Jørgensen.