Lars Krogh om Grigel-skade: Alvorlig streg i regningen for Danmark

DR’s håndboldekspert Lars Krogh Jeppesen mener, at Lotte Grigels skade lægger yderligere pres på playmaker Kristina Kristiansen.

Lotte Grigel hjælpes fra banen efter sin korsbåndsskade. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Lotte Grigel har mandag forladt den danske landsholdslejr, efter at hun i opgøret mod Tunesien fik revet korsbåndet i venstre knæ over.

DR’s ekspert Lars Krogh Jeppesen vurderer, at Grigels skade vil lægge yderligere pres på den danske VM-trup.

- Det her er håndbold, når det er allermest barskt. Lotte Grigel har været så meget igennem. Man skal huske på, at hun også måtte forlade sidste slutrunde med en skade.

- Klavs Bruun Jørgensen har brugt meget energi på at køre Lotte Grigel og Kristina Kristiansen i spil som spilstyrere i det danske angreb. Det er derfor en alvorlig streg i regningen for det danske mandskab, lyder det fra Lars Krogh Jeppesen.

Lars Krogh Jeppesen vurderer, at Lotte Grigels triste VM-exit lægger et stort pres på Kristina Kristiansens skuldre. (Foto: DR Sporten © Type 1)

Specielt en spiller får nu et endnu større pres på sine skuldre.

- Det lægger yderligere pres på Kristina Kristiansen, der i forvejen har spillet meget i de to første kampe. Hun har gjort det godt indtil videre, men der kommer nu til at blive trukket helt ufatteligt store veksler på hende. Hvis hun ikke var det i forvejen, så er hun i hvert fald lige nu Danmarks vigtigste spiller, fortsætter Krogh Jeppesen.

Indkalder en anden type

Klavs Bruun Jørgensen har valgt at indkalde Anna Sophie Okkels som erstatning for skadede Grigel. SK Aarhus-bagspilleren kommer med noget til andet, end det som Lotte Grigel stod for.

- Okkels er en mere skudfarlig type, der ikke så er meget spilfordeler som Lotte. Jeg er dog fortrøstningsfuld og glæder mig til at se hende i aktion.

- Hun har nogle spidskompetencer angrebsmæssigt, som de andre ikke har. Derudover kan hun også dække op og kommer med et rigtigt flot efterår i bagagen, slutter Lars Krogh Jeppesen.

Næste opgave for de danske håndboldkvinder hedder Ungarn, der har en vis Christian Dalmose tilknyttet konsulent.

Kampen spilles tirsdag kl. 20.45 og den følges direkte på DR1, P3 og her på dr.dk/vm.

Facebook
Twitter