Sportsugen: Ingen VM-medaljer til Danmark

Christina Krogshede er eneste paneldeltager i podcasten Sportsugen, som tror på en dansk medalje ved VM i håndbold.

Christina Krogshede, der her ses juble i en kamp mod Tyskland i 2010, er i julehumør og tror på en dansk bronzemedalje ved VM. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Den tidligere håndboldlandsholdsspiller, Christina Krogshede, glæder sig over søndagens sejr i 1/8-finalen over Sverige, hvor Danmark spillede med mere mod, fart og frihed i forhold til gruppekampene ved VM.

Og kan det danske hold fortsætte, hvor det slap søndag aften, så bliver det også til sejr i kvartfinalen mod Rumænien på onsdag, siger Christina Krogshede.

- Hvis vi kan få den stabilitet ind i forsvaret, som vi så mod Sverige og undgå at lave en milliard tekniske fejl, så tror jeg vi har rigtig gode muligheder for at slå det her hold, siger hun i anden udgave af DR Sportens nye podcast, Sportsugen, som nu ligger klar til fri download via dr.dk/podcast eller iTunes.

Sportsugen er din nye podcast, som klæder dig på til ugens største begivenheder. (© DR Sporten)

Dansk VM-bronze Christina Krogshede er i selskab med kommentatorerne Peter Piil og Henrik Liniger, og som den eneste i ugens ekspertpanel tror hun på en dansk medalje.

- Aaarh, I siger nej. Jeg vil så gerne sige ja, og det gør jeg. Jeg er i julehumør, siger Krogshede, som tror, at det højest kan blive til en dansk bronzemedalje.

Verdensbold i Japan og jul i Bundesligaen Krogshede, Liniger og Piil taler desuden om det forestående VM for klubhold i Japan, som sendes på DR 3.

Der fortælles drablige historier om aggressive argentinere i turneringens historie og de mange penge, der er kommet i moderne kinesisk fodbold. Penge, der dog ikke ændrer ved, at Barcelona sandsynligvis vinder årets turnering efter en finalesejr over River Plate.

Ugens ekspertpanel sender også Bundesligaen på juleferie og ser nærmere på de danske landsholdsspillere i den tyske liga.

Det er alt sammen i Sportsugen, som hver mandag klæder dig på til ugens store begivenheder og også kommer med bud på vinderne. Podcasten kan som nævnt downloades som gratis abonnement via dr.dk/podcast eller iTunes. Du kan alternativt også lytte til den ved at trykke her.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk