Toft Hansen overraskede hustru før svensk VM-semifinale

Henrik Toft Hansen er gift med svenske Ulrika Toft Hansen, som skal spille VM-semifinale mod Frankrig fredag.

Ulrika Toft Hansen har fået den optimale optakt inden VM-semifinalen mod Frankrig. (Foto: Marijan Murat © Scanpix)

Det gælder om at få den helt perfekte optakt til de vigtige kampe, og det fik den svenske profil Ulrika Toft Hansen før fredagens VM-semifinale mod Frankrig.

Hendes mand, den danske landsholds stregprofil, Henrik Toft Hansen kiggede nemlig forbi den svenske lejr på torsdagens fridag sammen med deres barn.

- Han har ikke været med i de her tre uger. Han kom først i dag. Men lige så snart, at han hørte, at vi havde en fridag, så kom han forbi. Det var en dejlig overraskelse, at han stod her ved morgenmaden, siger Ulrika Toft Hansen.

Ulrika Toft Hansen spiller til daglig for Team Esbjerg, og hun skal have en seriøs snak med sin cheftræner Jesper Jensen, så hun også kan besøge Henrik Toft Hansen ved EM i januar, hvis det går Danmark godt.

- Hvis Jesper Jensen vil give mig fri, så kan det godt være, at jeg kigger forbi. Hvis de kommer til semifinalen eller finalen, så skal jeg nok snakke mig til et par fridage, siger den svenske stregspiller.

Gode og eksplosive franskmænd

Fredag klokken 20.45 gælder så VM-semifinalen mod Frankrig, hvis Sverige skal forsøge at køre videre på den gode stime, som de har ramt efter nederlaget til Polen i starten af turneringen. Men modstanderen er svær.

- Det er et rigtig godt hold med mange gode og eksplosive spillere. De er fintestærke. De har prøvet at spille semifinale rigtig mange gange og er vant til det. Så det bliver en rigtig svær kamp for os, forklarer Ulrika Toft Hansen.

Men hvis man spørger Ulrika Toft Hansens holdkammerat, så er der helt sikkert muligheder, hvor Sverige kan presse franskmændene.

- Vi er bedre til at løbe, og så synes jeg, at vi har spillet os op i forsvaret. Det, som vi har gjort godt i den her turnering, er, at vi har løbet på det hele. Det er lige meget, om de har lavet mål eller ej. Og vi bliver nødt til at score lidt nemme mål på Frankrig, hvis vi skal have en chance for at vinde, forklarer Isabella Gulldén.

Kampen kan ses på DR1 fra klokken 20.30.

Facebook
Twitter