Ungarn før VM-brag: Danmark er virkelig gode

Ungarn har stor respekt for de danske håndboldkvinder, men tror alligevel på sejr i aftenens VM-brag.

Zsusanna Tomori og Ungarn rendte ind i en gevaldig øretæve mod Montenegro i aftes. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Det ungarske håndboldlandshold kommer med et ordentligt nederlag i bagagen, når det i aften møder Danmark.

Hele 15-32 tabte ungarerne til Montenegro tirsdag aften, og det er endnu en hård VM-kamp, der venter de ungarske spillere.

- Danmark spiller på hjemmebane, og det er et virkelig godt hold med gode spillere. Det bliver en svær kamp for os, men jeg håber, vi kan forbedre os og vinde kampen, siger den ungarske playmaker Aniko Kovacsics.

Godt kendskab til danske spillere Hun kender flere af de danske spillere fra Champions League, hvor hendes klub Györ for nylig har spillet gruppekamp mod FC Midtjylland.

- Danmark har gode spillere på alle pladser. Jeg kender bedst Louise Burgaard og Stine Jørgensen. De er rigtig gode, men Kristina Kristiansen er bossen på det danske hold, siger Aniko Kovacsics.

Hun mener dog, at Ungarn har en chance for at snuppe sejren.

- Hvis vi står sammen og spiller som et hold mod Danmark, så har vi en chance for at vinde, siger hun.

Ungarn skal ramme formen Den ungarske træner, Andras Nemeth, ser også frem mod kampen mod Danmark med optimisme trods det store nederlag til Montenegro.

- Vi skal tilbage til vores sædvanlige form, så har vi en chance, siger han.

Ungarn ligger lige nu nummer tre i Danmarks pulje med fire point efter Montenegro på andenpladsen og Danmark, der er nummer et. Der er endnu to kampe tilbage i gruppespillet.

Danmarks VM-kamp mod Ungarn kan opleves på DR1 fra klokken 20.30 og høres i LIGA på P3 - eller du kan følge den i livetekst på dr.dk/sporten

/ritzau/

Facebook
Twitter