VIDEO Dansk fløjspiller vil ikke kopiere Arsenal-målmand

Maria Fisker har efter to hjernerystelser valgt at spille med et beskyttende pandebånd frem for en hjelm.

Se Maria Fisker fortælle om sin specielle hovedbeklædning her.

Landsholdsspilleren Maria Fisker løber i disse dage rundt i Boxen i Herning iført et kraftigt sort pandebånd. Det har hun valgt, efter at hun i januar for anden gang i sin håndboldkarriere en slem hjernerystelse.

- Jeg tænker ikke over, at jeg har haft to hjernerystelser længere. Det er udelukkende, hvis der skulle et uheld igen, at jeg har den på.

Og fløjspilleren har da også måtte lægge ører til et par enkelte bemærkninger fra holdkammeraterne for sit valg af hovedbeklædning.

- De andre spillere giver mig en lille smule røg for det, men jeg har mit eget look fra nu af i hvert fald, fortæller en smågrinende Maria Fisker.

Insisterede på eget look

Fodboldmålmanden Peter Cech har spillet med en hjelm lige siden en slem hovedskade for ni år siden, men Fisker har valgt ikke at stille op som Arsenal-tjekken.

- Jeg overvejede at kopiere Peter Cehc, men jeg ville have mit eget look og ville finde på noget nyt. Det her skal være det nye.

Det hedder altså en Maria Fisker, at spille med den slags pandebånd?

- Lige præcis. Det er det, som jeg tænker, slutter CSM Bucuresti-spilleren med et smil.

Maria Fisker og de øvrige danske landsholdsspillere åbner VM på hjemmebane i aften kl. 20.45 med et opgør mod Japan. Kampen kan følges direkte på DR1, P3 og her på dr.dk/sporten.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk