VIDEO Kom i sminken med Svalastog Spellerberg

DR Sportens nye ekspert, Louise Svalastog Spellerberg, glæder sig til sin debut ved Danmarks åbningskamp.

Louise Svalastog Spellerberg er klar til at indtage DR's VM-studie.

Hun blev siet fra på det danske landshold, da landstræner Klavs Bruun Jørgensen skulle vælge sin 16 spillere til VM i håndbold på hjemmebane i Danmark.

Men i DR Sportens VM-trup får Louise Svalastog Spellerberg en central rolle på holdet. I dag stemplede hun ind i Herning.

- Jeg er meget spændt på, når de løber på banen i aften. Der er jeg ret sikker på, at jeg nok får lidt ondt i maven. Men så griber jeg opgaven an på en anden måde, og det glæder jeg mig rigtig meget til at prøve, siger Louise Svalastog Spellerberg.

- Jeg kender jo samtlige spillere gennem mange år efterhånden, og jeg synes optakten i sidste weekend, som jeg selv var med til, var supergod. Der var god kemi, god stemning, folk glæder sig som små børn og er spændte.

Efter en tur i ’sminken’, hvor DR’s sminkør Charlotte Lausten svingede airbrushen, var den rutinerede stregspiller klar til at gøre sin entré i VM-studiet.

Se hele interviewet med Louise Svalastog Spellerberg i videoen øverst i artiklen og husk, at Danmarks kamp mod Japan kan ses på DR1 i aften med optakt fra klokken 20.00.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk