Svensk sejrszumba får ikke danskerne til at ryste med hofterne: Bruun ville gå amok

Det svenske håndboldlandshold fejrede pladsen i VM-kvartfinalen med en spektakulær sejrszumba.

Det er et svensk mandskab fuld af egenskaber, som de danske håndbolddamer står over for i morgen i VM-kvartfinalen. Svenskerne er ikke bare gode med harpiks på hænderne og sved på trøjen.

Holdet har nemlig rytme og koordinationsevne til langt op over begge ører, hvilket flere af spillerne gav et klart bevis på søndag aften efter sejren i 1/8-delsfinalen over Slovenien.

I ren eufori fejrede svenskerne sejren med en zumba i omklædningsrummet.

Men selvom den svenske koreografi får roser med på vejen i den danske lejr, så får det ikke Klavs Bruun Jørgensens mandskab til at ryste hverken på hofter eller hænder:

- Jeg tror ikke, I kommer til at se os lave noget lignende. Jeg tror, vi har en træner, som ville gå amok på os, hvis vi lavede sådan noget dér, siger den danske playmaker Lotte Grigel.

Hvad kunne I lave som modsvar?

- Hvis de får to dansepoint, så får vi to point i kampen i morgen og en sejr, kan vi så ikke bruge det? Vi spiller VMsemifinale, og så må de godt vinde på dansen.

Og Grigel har vel fat i noget. De må gerne være vilde med dans hinsidan, hvis det er danskerne, der kan klappe en taktfast ’hvem var det, der vandt i dag’ på væggen i omklædningsrummet efter en sejr i VM-kvartfinalen i morgen.

Kampen spilles kl. 17.30 og kan ses i fjernsynet på TV 2. Den kan også høres i LIGA på P3 og følges i tekst på dr.dk.

Facebook
Twitter