VIDEO Landstræneren vil lære VM-holdet at drikke øl

Klavs Bruun Jørgensen vil gerne have indført, at man tager øl efter kampene på kvindelandsholdet.

Klavs Bruun Jørgensen var i godt humør, da han besøgte VM-studiet efter Danmarks knusende sejr på 37-19 i går over Tunesien.

Her blev han af vores håndboldvært, Tina Müller, budt på en sejrs-øl og det var der en helt bestemt grund til.

Landstræneren forsøger nemlig at skabe en kultur på kvindelandsholdet, hvor man tager en øl efter en kamp for at slappe af, det har han selv haft stor succes med fra sin tid som landsholdsspiller.

- Det ved Jesper (Jensen red.) også, fordi jeg har siddet efter mange landskampe og drukket rigtig mange øl med ham og Lars Jørgensen, og det er rigtig rart at slappe af på også i forhold til, at man ofte har svært ved at sove, fortæller landstræneren.

Han oplever også nu, at han så småt er begyndt at få succes med det nye tiltag, selvom øl ikke helt har vundet indpas endnu.

- Det er begyndt at ske nu. Der er så nogen af dem, der ikke kan lide øl, og det kan jeg ikke lave om på, så jeg er i overvejelsesfasen omkring en Mokai. Jeg er ikke helt vild med det, men det kan godt være, det bliver et tema, at de får lov til at nyde sådan en for at kunne slappe af, siger en smilende landstræner.

Du kan se hele sekvensen med en øldrikkende Klavs Bruun Jørgensen i videoen ovenfor.

Danmark skal igen i aktion onsdag aften, hvor det gælder kampen mod Brasilien. Den kamp kan du se på TV 2, høre direkte i LIGA på P3 eller følge på dr.dk/sporten. Kampen starter kl. 20.30.

Facebook
Twitter