VIDEO VM's darlings taber på banen men vinder på sidelinjen

Camerouns uortodokse tilgang til håndbolden har skabt opmærksomhed ved VM i Tyskland.

Cameroun har været et friskt pust til håndbold-VM i Tyskland indtil videre.

Især på sidelinjen har assistenttræner Serge Claude Magala bidraget til underholdningen, da han konsekvent har båret solbriller under kampe og træninger.

- Mine solbriller? Jeg kan ikke lide hatte. Jeg kan lide mine solbriller, fortæller han om grunden til, at han bærer solbriller indendøre.

Hollandske Estavana Polman, som var i aktion mod Cameroun tirsdag, bifalder den karismatiske Cameroun-assistents påklædning.

- Det er meget lyst herinde. Med det her lys jeg kan godt forstå, at han har dem på. Jeg synes, det er cool, siger en storsmilende Estavana Polman.

Ikke vant til harpiks

Det er ikke kun uden for banen, at Cameroun har gjort opmærksom på sig selv.

Op til VM har holdet ikke trænet med harpiks på boldene, da det ikke er noget, de er vant til at spille med.

Det har også givet lidt problemer i kampene, erkender målvogter Linda Awu Bessong Epah.

- Der er et problem som målmand, når man skal køre et kontraangreb. Der er som om, bolden er limet fast, så det er svært at få lave lange afleveringer, for den ryger måske ud af banen.

Cameroun tabte deres fjerde kamp ud af fire mulige onsdag, hvor det blev til et nederlag på 21-31 mod Sydkorea, og Cameroun har dermed udspillet sine chancer for at gå videre ved VM.

Se det sjove indslag fra Cameroun-lejren i videoen ovenfor. Indslaget er klippet inden dagens kamp mod Sydkorea.

Kl. 15.30 kan du på DR3 se Serbien - Holland, mens du skal over på TV 2 for at se Danmark - Brasilien i aften kl. 20.30. Den kamp kan også følges i LIGA på P3 eller på dr.dk/sporten.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter