VM i håndbold: Se hvornår du kan følge Danmark

Her er den fulde sendeplan over den første uge af VM i håndbold.

Lørdag den 5. december fløjtes håndbold-VM i gang på dansk grund. Det er en længe ventet begivenhed, som vi på DR Sporten glæder os meget til at dele med jer.

LIGA på P3 kommer til at sende en masse radio fra Herning, hvor Danmark spiller, mens vi i fjernsynet deler kampene med TV 2. For at hjælpe dig med at holde styr på kampene, har vi samlet de mest nødvendige informationer i grafikken herover.

Fede kampe i Danmarks gruppe

Danmark kommer til at have fast base i Boxen i Herning. Forhåbentligt helt frem til finalen den 20. december. For at nå så langt skal gruppespillet lige overstås, og her venter flere interessante opgør. I Gruppe A er Danmark nemlig placeret sammen med de stærke nationer Montenegro, Ungarn og Serbien mens Japan og Tunesien umiddelbart virker som lidt lettere opgaver.

Danmarks første gruppekamp spilles på premieredagen den 5. december klokken 20:45. Modstanderen er Japan, og kampen vises direkte på DR1.

Stjerner supplerer DR Sporten

Netop på DR1 vil Jens Jacob Juulsager sidde klar til at kommentere alle Danmarks kampe sammen med Lars Krogh Jeppesen. I studiet er Tina Müller klar sammen med den tidligere landsholdsprofil Camilla Andersen, der løbende får selskab af FCM-træner Helle Thomsen og Aalborg-træneren Jesper Jensen.

På sidelinjen står Andreas Kraul klar til at interview spillerne, mens Morten Hausborg og Karin Mortensen kommenterer kampene på P3 ligesom sidste års EM i Ungarn.

FacebookTwitter