VM-truppen er udtaget: Mulle er blandt de udvalgte

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen har udtaget de 16 spillere, der skal repræsentere Danmark til VM i Tyskland til december.

(Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Klavs Bruun Jørgensen har i dag udtaget den trup, der til december skal forsøge at vinde guld til Danmark, når VM i Tyskland skydes i gang.

I første omgang skal truppen spille to træningskampe mod Sverige, inden det går løs i Tyskland, men truppen bliver ikke ændret, med mindre der kommer skader eller andre afbud.

- Det er med glæde, jeg kan udtage de 16 spillere, som, jeg tror, kan give os det bedste resultat ved VM i Tyskland. De har alle gennem første halvdel af sæsonen gjort sig fortjent til en plads i VM-truppen, og nu får de med visheden ro til at forberede sig til slutrunden, siger landstræner Klavs Bruun Jørgensen i en pressemeddelelse fra DHF.

Mest interessant er det, at Kristina Kristiansen er at finde i den danske landsholdstrup. Hun har ikke været blandt Klavs Bruun Jørgensens foretrukne i den seneste tid.

Derudover er Anne Mette Hansen ikke udtaget og må ses som et udtryk for, at det er urealistisk, at hun kommer sig over den skade, der har holdt hende ude på det seneste.

Truppen til VM ser således ud:

Målvogtere Sandra Toft Althea Reinhardt

Fløjspillere Trine Østergaard Fie Woller Maria Fisker

Stregspillere Stine Bodholt Kathrine Heindahl Sarah Iversen

Bagspillere Line Haugsted Stine Jørgensen Lotte Grigel Kristina Kristiansen Kristina Jørgensen Mette Tranborg Line Jørgensen Louise Burgaard

Facebook
Twitter