'I remember you': Dansk stregspiller var allerede i dommernes lille sorte bog

Stregspiller Sarah Iversen blev hurtigt genkendt af dommerne i kampen mellem Danmark og Sydkorea. De havde en historik fra en kamp i EHF Cuppen.

Sarah Iversen havde en smule hyr med kampens dommere mod Sydkorea. (Foto: Bo amstrup)

11 udvisninger.

Ja, der var gang i svingdøren omkring de to udskiftningsområder, da Danmark og Sydkorea søndag spillede uafgjort, 26-26, ved VM i Japan.

Og så var Sarah Iversen, rød-hvid stregspiller, egentlig ganske godt tilfreds med, at hun blot blev sendt til afkøling en enkelt gang.

De russiske dommerpar Viktoria Alpaidze og Tatyana Berezkina holdt nemlig danskeren i kort snor.

- Den ene dommer advarede mig faktisk allerede inden. Vi har haft dem hjemme i Herning-Ikast til en EHF Cup-kamp. Hun kom hen og sagde 'I remember you'. Så tænkte jeg bare 'åh nej', griner Sarah Iversen.

Se højdepunkter fra Danmarks opgør mod Sydkorea i videoen herover.

- Hun sagde det med et smil selvfølgelig, men jeg kunne godt huske, at jeg havde en ordentlig tur med dem hjemme i Herning, men det gik. Man kommer langt med et smil, siger den danske stregspiller.

Det russiske par var ikke just fans af råberi og gestikuleren, og derfor måtte holdkammeraterne hjælpe med at holde Sarah Iversen i ro.

- De andre var gode til at dysse mig lidt ned, siger stregspilleren.

Stemningen var en smule mat blandt danskerne i sekunderne efter slutfløjtet mod Sydkorea. (Foto: Bo amstrup © Bo Amstrup)

De danske spillere vidste allerede på forhånd, at en kamp mod Sydkorea betød et møde med en helt anden måde at gribe håndboldspillet an på.

- Sydkorea var et sindssygt mærkeligt hold at spille imod. Jeg synes virkelig, at de er gode. Vi så dem mod Frankrig, og vi havde kæmpe respekt for dem, inden vi gik ind på banen, siger Sarah Iversen.

Hun vendte dog tommelfingeren opad til det uafgjorte resultat.

- Når man tænker på, at det er noget håndbold, vi slet ikke er vant til at møde, så synes jeg, at vi bestod den test, siger Sarah Iversen.