KROGHS KARAKTERER Skrækkelig kamp af profilen i den danske nedtur

Danmark løb ind i en stor nedtur, da OL-medaljen glippede i dag, og det kan også mærkes i karaktererne.

(Foto: Bo amstrup © Scanpix)

Det var så tæt på, men med 26-26 mod Serbien får de danske håndboldkvinder ikke lov til at spille den afgørende kamp om at komme med til OL.

Men hvem står tilbage med ansvaret for det manglende resultat? DR Sportens håndboldekspert, Lars Krogh Jeppesen, har kigget nærmere på karaktererne for kampen.

Sandra Toft – 4

(Foto: Bo amstrup © Scanpix)

Kunne ikke leve op til de mange store præstationer de seneste kampe, men den danske keeper bevarede alligevel håbet hos de danske spillere ved blandt andet at redde tre straffekast. Hun endte med 11 redninger og en redningsprocent på 30.

Althea Reinhardt – UB

Målvogter Althea Rebecca Reinhardt (bagerst) kom ikke i spil. (Foto: Bo amstrup © Scanpix)

Kom ikke på banen.

Lærke Nolsøe – 4

(Foto: CHARLY TRIBALLEAU © Scanpix)

Stadig plusser for det defensive arbejde fra den danske venstrefløj. Hun spillede i hele anden halvleg. Fik undervejs en stor chance, som hun brændte, og ellers var der ikke meget at arbejde med.

Sarah Iversen – 7

(Foto: CHARLY TRIBALLEAU © Scanpix)

Hun har en fantastisk udstråling og indstilling, men hun var desværre for overtændt i en situation, der kostede en udvisning. Det trækker selvfølgelig ned, men hun har bevist under turneringen, at hun har nogle fantastiske kompetencer defensivt, og hun er ret effektiv offensivt.

Anne Mette Hansen – 00

(Foto: Franck Robichon © Scanpix)

Skrækkelig kamp af den danske venstreback. Helt uforståeligt fik hun nærmest fuld spilletid, men satte stort set ikke et ben rigtigt. Hun scorede kun to mål på 11 forsøg, og også defensivt blev det til for mange fejl og for få tacklinger. Ufatteligt en spiller af den kaliber kan spille så meget uden tro på egne evner.

Kathrine Heindahl – 4

(Foto: CHARLY TRIBALLEAU © Scanpix)

Kom ind i den danske defensiv, da der var brug for det, og klarede sig rigtig fint med sin store fysik. Det hjalp, at hun kom ind. Hun scorede et enkelt mål på to forsøg, og vi må bare erkende, at det ikke har været hendes store turnering.

Line Haugsted – 02

(Foto: Bo amstrup © Scanpix)

Der har været masser af roser undervejs i turneringen til hende, men i dag levede hun ikke op til det. Hun tabte dueller, var usikker og kom på intet tidspunkt ind i opgøret, selvom hun havde sine muligheder.

Lotte Grigel – 4

(Foto: Bo amstrup © Scanpix)

Forvandlede sine minutter på banen med at skabe mere fart og rytme i det danske angrebsspil. Det lykkedes hun fint med og markerede sig med fem assists. Dog er det altid en balancegang med hende, hvor hun i de sidste fem minutter traf flere dårlige beslutninger.

Stine Bodholt – UB

(Foto: Bo amstrup © Scanpix)

Kom ikke på banen.

Kristina Jørgensen – 4

Danmarks Kristina Jørgensen (23) er skuffet efter dagens nederlag. (Foto: Bo amstrup © Scanpix)

Hun fandt aldrig rigtig fodfæste i den danske defensiv og var voldsomt udfordret sammen med de øvrige danske defensive over for Serbiens syv mod seks-spil. Offensivt kom hun aldrig rigtig i spil.

Mia Rej – 02

(Foto: Bo amstrup © Scanpix)

Fik lov til at starte kampen og spillede de første 18 minutter i den danske offensiv, som slet ikke fungerede. Hun tog ikke de rigtige beslutninger og endte med at gå fra banen med nul mål på tre afslutninger.

Trine Østergaard – 10

(Foto: Bo amstrup © Scanpix)

Danmarks bedste spiller. Hun spillede en rigtig god landskamp, hvor hun markerede sig med fart og sikkerhed i sine afslutninger. Hun brændte ikke et eneste skud og scorede fem mål.

Louise Burgaard – 7

(Foto: Bo amstrup © Scanpix)

Som altid kæmpede hun heroisk i den danske offensiv, hvor hun igen gav prøver på hendes store alsidighed. Både på langskud og gennembrud fik hun vist sine kvaliteter. Desværre endte det med for mange tekniske fejl i slutningen af halvlegen. Men hun viste god moral.

Stine Jørgensen – 7

Stine Jørgensen trøster Anne Mette Hansen efter kampen. (Foto: Bo amstrup © Scanpix)

Det er meget sjældent, at en spiller kan gå fra banen og have spillet fem minutter og seks sekunder og scoret seks mål. Det skal hun naturligvis have ros for, men kom ikke til at spille nogen afgørende rolle på grund af den manglende spilletid.

Mie Højlund – 7

(Foto: CHARLY TRIBALLEAU © Scanpix)

Var i min verden den bedste spiller i angrebet i første halvleg. En evig uro for de serbiske spillere og hele tiden i bevægelse. Der var naturligvis også et par missere undervejs, men hun fik vist, at hun bør være en fast del af landsholdet i mange år frem. Helt uforståeligt, at hun ikke kom på banen offensivt i 2. halvleg.

Freja Corth – 02

(Foto: Bo amstrup © Scanpix)

Anonym kamp af den danske venstrefløj, som ikke var med i meget. Hun var også indblandet i en teknisk fejl og scorede et enkelt mål. Hun spillede hele første halvleg.

Klavs Bruun Jørgensen – 02

(Foto: Bo amstrup © Scanpix)

En skuffende landskamp af den danske landstræner, som stadig ikke har fået styr på de forskellige spilleres styrker og kompetencer. Det ser man blandt andet i overtalsspillet, hvor man fortsat ikke har fundet den spiller, der skal tage de vigtige beslutninger.

Også i forhold til Anne Mette Hansen, der på trods af sin måske dårligste kamp til slutrunden alligevel spillede fuldtid. Den farligste og mest modige spiller, Mie Højlund, var slet ikke på banen i 2. halvleg. Det bør være muligt at spille med både hende og Louise Burgaard i bagkæden.

Man kunne desværre ikke fortsætte det gode spil fra kampen mod Holland. Jeg havde forventet, at man fortsat kunne lægge tryk på kontrafasen, men den del af spillet fik man ikke med.

Plusser for moralen på det danske hold, da man kom tilbage fra at have været nede med fem