KROGHS KARAKTERER Toft viste verdensklasse, mens stjernen dumpede fælt

Det danske håndboldlandshold var båret af en enkelt spiller i dag, men det var ikke nok til point mod Tyskland.

Sarah Iversen, Kristina Jørgensen og Kathrine Heindal i aktion, da Danmark mødte Tyskland. (Foto: Bo amstrup © Scanpix)

Muligheden for at gå videre for håndboldkvinderne blev i dag markant mindre. Nederlaget til Tyskland sætter Danmark i en utrolig svær position før de sidste to kampe.

Og når man ser på Lars Krogh Jeppesens karakterer, så er der en del spillere, som må have svært ved at se sig selv i spejlet, når de kommer hjem til hotellet.

Her er alle karaktererne fra Lars Krogh Jeppesen.

Sandra Toft - 12

Danmarks målvogter Sandra Toft (1) under kampen, i den indledende runde i Gruppe B, mellem Danmark og Tyskland under Kvindernes Håndbold VM i Kumamoto Prefectural Gymnasium i Japan, tirsdag den 3. december 2019.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix) (Foto: Bo amstrup © Scanpix)

Havde det ikke være for den danske keeper, så havde Danmark aldrig været i nærheden af at få point. Fantastisk indsats i målet med hele 16 redninger. Ren verdensklasse.

Althea Reinhardt - UB

Danmarks målvogter Althea Rebecca Reinhardt (40) under kampen, i den indledende runde i Gruppe B, mellem Danmark og Australien under Kvindernes Håndbold VM i Kumamoto Prefectural Gymnasium i Japan, lørdag den 30. november 2019.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix) (Foto: Bo amstrup © Scanpix)

Var blot inde på ét straffekast.

Lærke Nolsøe - UB

Lærke Nolsøe Pedersen under kvindelandsholdets træning under Håndbold VM i Kumamoto Prefectural Gymnasium i Japan, mandag den 2. december 2019.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix) (Foto: Bo amstrup © Scanpix)

Kom ikke på banen.

Sarah Iversen - 7

Danmarks Sarah Iversen (5) går forbi Tysklands Emily Bölk (20) og Kim Naidzinavicius (15) under kampen, i den indledende runde i Gruppe B, mellem Danmark og Tyskland under Kvindernes Håndbold VM i Kumamoto Prefectural Gymnasium i Japan, tirsdag den 3. december 2019.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix) (Foto: Bo amstrup © Scanpix)

En effektiv Sarah Iversen scorede fire mål på fire forsøg. I den anden ende leverede hun en fin indsats, på trods af et par tabte mand-mand-dueller. Hun fandt det rigtige spændingsniveau og fik ingen dumme udvisninger.

Anne Mette Hansen - -3

Danmarks Anne Mette Hansen (8) i kamp med Tysklands Antje Lauenroth (29) og Emily Bölk (20) under kampen, i den indledende runde i Gruppe B, mellem Danmark og Tyskland under Kvindernes Håndbold VM i Kumamoto Prefectural Gymnasium i Japan, tirsdag den 3. december 2019.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix) (Foto: Bo amstrup © Scanpix)

Den til dato dårligste landskamp af den danske venstreback, der ikke scorede et eneste mål. Usikker i alle spillets facetter og et hav af tekniske fejl. Ganske enkelt ikke godt nok i en så betydningsfuld kamp.

Kathrine Heindahl - 02

Danmarks Kathrine Brothmann Heindahl (10) og Sarah Iversen (5) i kamp med Tysklands Maren Weigel (22) under kampen, i den indledende runde i Gruppe B, mellem Danmark og Tyskland under Kvindernes Håndbold VM i Kumamoto Prefectural Gymnasium i Japan, tirsdag den 3. december 2019.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix) (Foto: Bo amstrup © Scanpix)

Kunne desværre ikke følge op på de fine offensive takter fra kampen mod Sydkorea. Havde tre 100 procent-chancer, hvoraf de to blev brændt. Fandt til tider solidt forsvarsspil frem, men endte desværre med at blive for passiv i det danske midterforsvar.

Line Haugsted - 4

Danmarks Line Haugsted (11) overfor Tysklands Kim Naidzinavicius (15) under kampen, i den indledende runde i Gruppe B, mellem Danmark og Tyskland under Kvindernes Håndbold VM i Kumamoto Prefectural Gymnasium i Japan, tirsdag den 3. december 2019.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix) (Foto: Bo amstrup © Scanpix)

Startede overraskede ude i den danske defensiv og kom alt for sent på banen. Virkede mere usikker end i kampen mod Sydkorea og tabte derfor flere dueller. Havde desuden en stor afbrænder i kontraspillet.

Simone Böhme - 4

Danmarks Simone Böhme (13) under kampen, i den indledende runde i Gruppe B, mellem Danmark og Australien under Kvindernes Håndbold VM i Kumamoto Prefectural Gymnasium i Japan, lørdag den 30. november 2019.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix) (Foto: Bo amstrup © Scanpix)

Kom kun til én afslutning, som hun scorede på. I defensiven havde hun flere situationer, hvor jeg ville ønske, at hun havde været mere aggressiv og havde hjulpet sin back mere.

Lotte Grigel - 4

Danmarks Lotte Grigel (14) kommer i klemme mellem Tysklands Kim Naidzinavicius (15) og Alicia Stolle (17) under kampen, i den indledende runde i Gruppe B, mellem Danmark og Tyskland under Kvindernes Håndbold VM i Kumamoto Prefectural Gymnasium i Japan, tirsdag den 3. december 2019.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix) (Foto: Bo amstrup © Scanpix)

Kom på banen i de afgørende minutter, som ikke er nogen nem opgave. Det danske offensiv havde allerede store problemer, og hun kom desværre ikke med løsningerne. Stor ros for igen at være fejlfri på sine to straffekast.

Stine Bodholt - UB

Stine Bodholt varmer op inden Danmark møder Tyskland, i den indledende runde i Gruppe B, under Kvindernes Håndbold VM i Kumamoto Prefectural Gymnasium i Japan, tirsdag den 3. december 2019. . (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix) (Foto: Bo amstrup © Scanpix)

Kom ikke på banen.

Kristina Jørgensen - 7

Danmarks Kristina Jørgensen (23) i kamp med Tysklands Alicia Stolle (17) under kampen, i den indledende runde i Gruppe B, mellem Danmark og Tyskland under Kvindernes Håndbold VM i Kumamoto Prefectural Gymnasium i Japan, tirsdag den 3. december 2019.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix) (Foto: Bo amstrup © Scanpix)

Bedste spiller i den danske offensiv, hvor hun viste sin store skudstyrke. Var dejligt direkte i sine aktioner og blev noteret for fem mål og fem assists.

Trine Østergaard - 02

Trine Østergaard i aktion da Danmark møder Tyskland, i den indledende runde i Gruppe B, under Kvindernes Håndbold VM i Kumamoto Prefectural Gymnasium i Japan, tirsdag den 3. december 2019. (Foto: Bo Amstrup/Scanpix 2019) (Foto: Bo amstrup © Scanpix)

Effektiviteten var væk for den danske højrefløj, som bare scorede på én af sine tre afslutninger. Den tyske keeper havde læst på lektien og havde styr på Trine Østergaards vaneskud i venstre fod. Blev holdt på bænken i anden halvleg.

Louise Burgaard - 02

Danmarks Louise Katharina Burgaard (27) i kamp med Tysklands Julia Behnke (13) under kampen, i den indledende runde i Gruppe B, mellem Danmark og Tyskland under Kvindernes Håndbold VM i Kumamoto Prefectural Gymnasium i Japan, tirsdag den 3. december 2019.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix) (Foto: Bo amstrup © Scanpix)

Alt for svingende landskamp af Louise Burgaard, som både markerede sig tre scoringer og gode aktioner, men lavede alt for mange fejl og brændte tre helt åbne chancer. Timingen og samspillet med de øvrige i bagkæden fungerer stadig ikke optimalt.

Stine Jørgensen - 00

En skuffet Stine Jørgensen efter 25-26 nederlaget i kampen, i den indledende runde i Gruppe B, mellem Danmark og Tyskland under Kvindernes Håndbold VM i Kumamoto Prefectural Gymnasium i Japan, tirsdag den 3. december 2019.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix) (Foto: Bo amstrup © Scanpix)

Scorede tre mål, men i store dele af kampen virkede hun usikker, og hendes spil var præget af ubeslutsomhed og tekniske fejl. I så vigtig en kamp er der brug for, at anføreren går forrest. Det gjorde hun ikke. Fem brændt afslutninger og tre tekniske fejl.

Mie Højlund - 4

EPA/HIROSHI YAMAMURA (Foto: HIROSHI YAMAMURA © Scanpix)

Blev ikke sat i de samme fordelagtige situationer, som i kampen mod Sydkorea, og kom derfor ikke frem til ret mange gode chancer. Alligevel trak hun to tyske udvisninger, som var medvirkende til, at Danmark kom tilbage i kampen. Mærkværdigt, at hun ikke for alvor blev bragt i spil før i anden halvleg.

Freja Cohrt - 7

Danmarks Freja Cohrt Kyndbøl (36) foran Tysklands Kim Naidzinavicius (15) under kampen, i den indledende runde i Gruppe B, mellem Danmark og Tyskland under Kvindernes Håndbold VM i Kumamoto Prefectural Gymnasium i Japan, tirsdag den 3. december 2019.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix) (Foto: Bo amstrup © Scanpix)

Fik hele kampen på den danske venstre fløj, hvor hun kvitterede med gode forsvarsaktioner og tre dejlige scoringer. Havde en enkelt afbrænder på et afgørende tidspunkt i kampen, og det trækker ned.

Klavs Bruun Jørgensen - 02

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen da Danmark møder Tyskland, i den indledende runde i Gruppe B, under Kvindernes Håndbold VM i Kumamoto Prefectural Gymnasium i Japan, tirsdag den 3. december 2019. (Foto: Bo Amstrup/Scanpix 2019) (Foto: Bo amstrup © Scanpix)

Det danske spil var i aftenenes kamp præget af usikkerhed, tekniske fejl og dårlige beslutninger. Bevares, der var også til tider godt angrebsspil, men det virker ikke til at mange af de danske spillere er der, hvor de skal være. Det falder naturligvis tilbage på den danske landstræner, som heller ikke skal have ros for at starte ude med de to bedste spillere fra kampen mod Sydkorea, Mie Højlund og Line Haugsted.

Frustrerende var det også, at to af de danske timeouts blev brugt på at skifte spillere, frem for at give klare tydelige meldinger i forhold til ændringer eller ønsker i spillet.

De mange brændte afslutninger kan Klavs Bruun Jørgensen dog ikke tage ansvar for.