Skuffet Sarah Iversen får lov til at rase ud - så må jahat og Holland-kamp vente

Sarah Iversen kunne ikke finde ud af, om danskerne blev nervøse eller usikre. Galt gik det i hvert fald mod Norge, og det frustrerede stregspilleren.

En skuffet Sarah Iversen i minutterne efter det danske VM-nederlag mod Norge. (Foto: Bo amstrup)

Der var ikke langt til bandeordene - og man forstod det godt.

Hvert eneste fiber i stregspiller Sarah Iversens krop var gennemsyret af skuffelse efter det smalle 19-22 nederlag til Norge ved VM-slutrunden.

- Det var fandeme dårligt. Ej, hvor jeg synes, det var dårligt.

Mest af alt havde Iversen svært ved at begribe, hvordan den flyvende danske start kunne ende med et styrt direkte mod halgulvet, da rovet skulle fordeles.

- Jeg ved faktisk ikke, hvad der skete. Jeg har ikke noget overblik over det. Om vi blev usikre eller nervøse, eller hvad fanden der foregik. Vi gav i hvert fald ikke Sandra Toft nogle særlig gode betingelser, sagde Sarah Iversen.

Som landstræner Klavs Bruun Jørgensen kort forinden havde stået ganske få meter derfra og sagt, får man ikke en større chance for at slå Norge. En chance, der altså blev forspildt.

For hvem holder lige nordmændene på 19 scoringer efter 55 minutter? Ikke mange.

Sarah Iversen gjorde en rigtig fin figur mod Norge både i forsvaret og i angrebet. (Foto: Bo amstrup)

- Det er frustrerende, at vi tabte lidt til os selv og gav dem så mange nemme chancer for at score. Der var ærgerligt, når vi havde spillet så godt, sagde den danske stregspiller.

Sarah Iversen og resten af kvindelandsholdet får imidlertid ikke mange timer til at sunde sig. Faktisk under et døgn, før de står der igen, på gulvet i Kumamoto, hvor hollænderne venter. Endnu en mellemrundekamp. Endnu et uhyggeligt vigtigt opgør for perspektiverne fremad ved VM-slutrunden.

- Det skal jeg heldgivis ikke tage stilling til endnu. Jeg har fået lov til at være skuffet de næste timer, og så er det først i morgen, at jeg skal finde jahatten frem, lød det fra Iversen.

Danmarks kamp mod Holland spilles tidligere end vanligt ved VM-slutrunden og fløjtes allerede op klokken 10.00 dansk tid. Du kan følge opgøret direkte i LIGA på P3.