Sydamerikanere i gråd: Argentina overrasker og sender Danmark i drømmescenarie

Argentina vandt overraskende 23-19 over Kroatien i mellemrunden ved VM i Egypten.

En sejr til Kroatien mod Argentina ville resultere i en dansk kvartfinaleplads. En sejr til Argentina derimod ville give Danmark muligheden for førstepladsen i mellemrundegruppen med en sejr over Japan lørdag aften.

Måltavlen kunne efter 14 minutter af kampen vise 6-1 til Argentina, og så var der ellers lagt op til et gedigent comeback af det kroatiske landshold.

Og det leverede mandskabet. Næsten.

Det lykkedes Kroatien at komme til pause med et uafgjort resultat, men der stoppede comebacket også. Argentina leverede nemlig - som i første halvleg - fint håndboldspil og gode redninger, hvilket i sidste ende gav sydamerikanerne en sejr på 23-19.

Gaston Alberto Mourino kunne med kampens sidste mål krone en flot argentinsk præstation. (Foto: Mohamed Abd El Ghany / POOL © Scanpix)

Sejren betyder, at Danmark med en sejr over Japan lørdag aften kan sikre førstepladsen i gruppen og dermed også en kvartfinaleplads.

Kroatien derimod skal vinde over Danmark på mandag, hvis holdet skal spille kvartfinale på onsdag. Skæbnen ligger dog ikke i holdets egne hænder, idet Argentina med en sejr over overkommelige Qatar er sikret en plads i kvartfinalerne.

I mellemrundens gruppe to sikrede Ungarn sig en billet til kvartfinalerne ved at vinde over Polen 30-26, der dermed mister chancen for at gå videre fra gruppen. Spanien tager gruppens anden kvartfinaleplads, da spanierne vandt over Uruguay tidligere lørdag.

I Presidents Cup havde Tunesien ingen problemer med at slå DR Congo. Den kamp endte 38-22.

I videoen øverst kan du se de tydeligt bevægede argentinere efter sejren over Kroatien.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter