Her er højdepunkterne i Mikkel Kesslers karriere

Mikkel Kessler vil onsdag fortælle, om han stopper - eller går i ringen igen.

Mikkel Kessler jubler her over at have besejret Brian Magee. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Bokseren Mikkel Kessler er klar med nyt om sin fremtid, og onsdag eftermiddag får de danske boksefans svar på, om 35-årige Kessler stopper efter at være blevet far.

Eller om han fortsætter sin professionelle karriere, som begyndte for mere end 15 år siden og budt på 46 sejre og tre nederlag. Kessler var senest i ringen i maj sidste år.

Her et uddrag af højdepunkterne i Kesslers professionelle karriere.

* Den første

20. marts 1998 vs. Kelly Mays

Som 19-årig bokser Kessler sin første professionelle kamp mod ubesejrede Kelly Mays, der bliver udbokset og stoppet allerede i første omgang af den danske teenager.

* Gennembruddet

12. november 2004 vs. Manny Siaca

Mads Larsen bliver skadet, og Kessler får chancen i en VM-kamp. Den ukendte dansker er så stærk, at Siaca giver op. Kessler forsvarer VM-titlen i Australien mod Anthony Mundine, mod Eric Lucas - og siden i en dobbelt VM-kamp mod Markus Beyer, som Kessler knockouter i tredje omgang.

* Den største

3. november 2007 vs. Joe Calzaghe

Kessler rejser til walisiske Cardiff med sine to VM-bælter og et pletfrit cv på 39 sejre. Megakampen giver begge boksere et tocifret millionbeløb til kontoen, Kessler bokser kampen trods dårlig hånd. Rutinerede Calzaghe er lynhurtig og vinder en flot kamp på point.

* Nedturen

21. november 2009 vs. Andre Ward

Super Six-turneringen åbnes med Kessler som favorit, men danskeren snubler højst overraskende i sin første kamp mod Ward, der er langt stærkere end ventet. Ward vinder siden turneringen og troner i dag som supermellemvægt-klassens ubesejrede konge.

* Opturen

24. april 2010 vs Carl Froch

Efter nederlaget til Ward er det alt eller intet for Kessler i Herning. Kessler skifter træner, noget nyt skal til, hvis Froch skal besejres, og danskeren kaster alt ind i en åben slagudveksling. Kessler viser stort mod og holder liv i karrieren med en fortjent pointsejr.

* Den seneste

25. maj 2013 vs. Carl Froch

Kessler lovede Carl Froch en revanche efter kampen i Herning, og danskeren holder ord. I London leverer de to krigere endnu en god boksekamp, men denne gang er det fortjent Carl Froch, der kåres som vinder hos alle tre dommere efter de 12 omgange.

/ritzau/

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter