Hør klippet: Skadet japaner knækkede DR-reporter

Tine Bauns modstander knækkede helt sammen onsdag aften - og trak DR's kommentator med sig. Hør den bevægede reporter her.

Sayaka Sato brød grædende sammen, da hun måtte opgive mod Tine Baun (Foto: DR © DR)

Tine Bauns modstander blev skadet og knækkede helt sammen onsdag aften, da de to mødtes i den olympiske badminton-turnering.

Kampen blev kommenteret på P3 af Henrik Fallesen, der normalt er en hårdhudet reporter, der er svær at slå ud. Men følelserne løb af med P3-kommentatoren, der blev så bevæget over, at japaneren Sayaka Sato blev skadet, at han også fik tårer i øjnene... og dét kunne man høre i æteren.

Hør klippet med Fallesen her til højre.

Eller klik herover og se japaneren blive skadet i første sæt. Hun forsøgte at fortsætte, måtte hun til sidst opgive.

- Jeg har rigtigt ondt af hende. Jeg kunne godt se, da hun blev liggende på gulvet første gang, at den var helt galt. Jeg må indrømme, at jeg servede i nettet bagefter, fordi jeg havde det så dårligt. Det er ikke fedt at vinde på den her måde, siger Tine Baun til DR Sporten.

Der gik flere bolde, før japaneren opgav kampen - og alt for lang tid:

- Jeg havde lyst til at stoppe. Hun kunne ikke engang komme ned til sin serv. Det skulle være stoppet lige med det samme, siger Tine Baun.

Spillemæssigt optrådte danskeren modløst i begyndelsen af kampen mod Sato, som hun ellers havde besejret i alle fire indbyrdes opgør før kampen i Wembley Arena.

Efter en udmærket dansk start gik det skævt for Tine Baun, som kom bagud 7-14.

Herefter begyndte danskeren så småt at få lidt bedre styr på spillet, og ved stillingen 11-14 indtraf den japanske skade, fordi Sato vrikkede om på sin ene fod. Et par bolde senere måtte hun opgive.

I kvartfinalerne skal Tine Baun møde den fjerdeseedede Saina Nehwal fra Indien.

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:53272dbfa11f9d1b2c78b160http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:53272dbfa11f9d1b2c78b163

Facebook
Twitter