Copenhagen Hockey er gået konkurs

Copenhagen Hockey fra den bedste ishockeyrække er gået konkurs, det meddeler klubben i en pressemeddelelse.

Copenhagen Hockey fra den bedste ishockeyrække er gået konkurs.

Det meddeler klubben i en pressemeddelelse, skriver ishockey.dk.

Dødsstødet kom i aftes på et kommunalbestyrelsesmøde i Hvidovre, hvor et tilskud til klubben blev nedstemt.

- Selskabets drift er sund, men i et økonomisk klima hvor det er meget svært at finansiere små virksomheder, må vi desværre erkende at alle mulighederne er udtømte på nuværende tidspunkt, siger direktør Thomas Friberg i pressemeddelelsen.

Selskabet blev stiftet i 2009 under navnet Hvidovre Ligahockey som en efterfølger til Totempo HvIK.

I denne sæson sluttede klubben håbløst sidst i grundspillet i landets bedste ishockeyrække, AL-Bank Ligaen, efter 40 kampe med et udbytte på sølle 10 point.

Genopstandelse en mulighed

Der er dog mulighed for, at et Hvidovre-hold allerede kan genopstå i næste sæson. Copenhagen Hockey spiller på Gladsaxe Ishockeys licens - og hvis Ishockeyunionen giver tilladelse, kan et nyt ligahold stille op den licens i.

- Vores regler siger, at klubben med ligalicensen, Gladsaxe, får et års karantæne i ligaen. Hvad gælder de to andre klubber, Hvidovre og KSF, vil vi se nærmere på spørgsmålet i de nærmeste uger, siger Ishockeyunionens formand, Enver Hansen, til ishockey.dk.

Copenhagen Hockeys tre moderklubber var Hvidovre, Gladsaxe og KSF.

Minus i de første tre år

Kommunalbestyrelsens nej til at give klubben det nødvendige tilskud blev afgørende. Allerede torsdag tog man altså konsekvensen.

- Copenhagen Hockey & Event ApS, der er selskabet bag Copenhagen Hockeys AL-Bank Liga-hold, indgiver i dag konkursbegæring. Selskabet blev stiftet i 2009 under navnet Hvidovre Ligahockey.

- De tre første års drift gav et betydeligt underskud, og på trods af, at vi i denne sæson forventer at komme ud med et plus på cirka 180.000 kroner, har det ikke været muligt at finansiere den gæld, der er blevet opbygget i de tidligere sæsoner, hedder det i meddelelsen - ifølge ishockey.dk.

Facebook
Twitter