Dansk Metal om konflikt: Ikke en ønskesituation

Konflikten i Metal Ligaen fortsætter. Dansk Metal håber, at partnerne imellem snart finder en løsning.

Kommunikationschef Anders Gjesing overrækker pris til Tadeas Galansky fra Odense Bulldogs (© Scanpix)

Fagforeningen og A-kassen Dansk Metal er hovedsponsor for Metal Ligaen, som er landets bedste ishockey-række.

Derfor er Dansk Metal påvirket af den ishockey konflikt, der i øjeblikket udspiller sig, fordi krisen er i kontrast med en fagforenings principper.

Dansk Metals kommunikationschef, Anders Gjesing, erkender, at det ikke er den bedste situation at være i for en fagforening, da der ikke virker til at være en umiddelbar løsning på konflikten

- Man behøver ikke at have læst raketvidenskab for at regne ud, at dette ikke er en ønskesituation at være i som sponsor, siger Anders Gjesing til DR.

- Nu drejer det sig helt konkret om en juridisk tvist, hvorfor vi har overdraget spørgsmålet til vores advokat, og vi har derfor ikke yderligere kommentarer. Men det er stadig vores håb, at der findes en løsning parterne imellem, siger Gjesing.

Ikke optimalt

Det er nemlig ikke optimalt for en fagforening at sponsorere en sport, som ikke varetager spillernes interesser, hvilket Gjesing også giver udtryk for i sin udtalelse om den uheldige situation.

Udover at være hovedsponsor for Metal Ligaen sponsorerer Dansk Metal også Spillerforeningen og Dansk Automobil Sports Union, som er hovedorganisation for al organiseret bilsport i Danmark.

Facebook
Twitter